Ea este marea iubire a carismaticului Serhat din serialul Promisiunea! Iată cine este superba actriță care i-a furat inima chipeșului Alp Navruz

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 dec 2023, 12:40

Alp Navruz si noua lui iubita, Sıla Türkoğlu 

Sursa: www.sabah.com.tr

Serhat din serialul Promisiunea iubește din nou! După despărțirea de celebra actriță Ayça Ayşin Turan, chipeșul Alp Navruz s-a îndrăgostit tot de o colega de breaslă! Este vorba despre una dintre cele mai frumoase si in vogă actrițe ale momentului din Turcia!

Alp Navruz se numără printre cei mai talentați actori ai momentului în Turcia și este totodată considerat și unul dintre cele mai apreciate modele, deoarece a fascinat publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și pe marile podiumuri. Publicul din România l-a cunoscut recent pe carismaticul actor, în distribuția serialului Promisiunea, în care a dat viață personajului Serhat.

Serhat din serialul Promisiunea iubește din nou! Iată cine este actrița de care s-a îndrăgostit chipeșul actor Alp Navruz

Alp Navruz s-a născut în anul 1990, în Istanbul. Părinții săi i-au oferit o educație exemplară și i-au ghidat pașii către o carieră de succes. După absolvirea liceului, tânărul s-a înscris, la îndemnul familiei sale, la Facultatea de Limba și Literatură Turcă, în cadrul Universității Tehnice Yıldız, sperând că fiul lor va ajunge profesor. Însă în timpul facultății Alp a început să cocheteze și cu modelingul, iar la un moment dat a decis să urmeze și cursurile unei școli private de teatru, revenind astfel la prima lui mare pasiune, actoria.

În anul 2016, Alp Navruz a debutat cu un prim rol episodic în distribuția producției Aşk Laftan Anlamaz, care i-a deschis drumul spre noi proiecte de succes. Unul dintre cele mai recente roluri pe care le-a interpretat impecabil și i-a adus o mare reușită a fost cel din producția Promisiunea, în care a întruchipa personajul principal Serhat Demirkan, care a reprezentat cel mai mare succes din cariera lui.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Carismaticul Serhat din serialul Promisiunea, apariție uluitoare în mediul online! Iată cum arăta celebrul actor Alp Navruz, în urmă cu șase ani, când avea părul lung

Dincolo de profesie, Alp Navruz nu s-a bucurat de aceeași reușită și pe plan personal, deoarece a trecut prin mai multe dezamăgiri sentimentale.

După ce anul trecut s-a despărțit de celebra actriță Ayça Ayşîn Turan, în vara această s-a îndrăgostit iremediabil tot de o colegă de breaslă, Sıla Türkoğlu (24 de ani). Deși inițial și-au dorit să păstreze în secrete relația lor, la un moment dat presa turcă a publicat primele imagini în care cei doi actori au fost surprinși împreună pe o plajă din Bodrum, în ipostaze tandre.

Citește și: Câte episoade are serialul Promisiunea, fascinanta producție care deja a captivat telespectatorii cu o poveste impresionantă de viață

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.