Ea este Mia, românca care a dispărut în Italia, împreună cu fiul ei de doar doi anișori. Femeia locuia într-un adăpost destinat victimelor violenței domestice

Autor: Diana Bostan

O româncă și băiețelul ei de 2 ani au dispărut fără urmă, în Italia.

Sursa: Il Giorno

O româncă și fiul ei de doar doi ani au dispărut dintr-un centru de protecție din Merate, Italia, iar autoritățile fac apel la cetățeni pentru sprijin în găsirea lor.

Potrivit Rotalianul, incidentul s-a petrecut sâmbătă dimineața, 28 septembrie, când Mia Mihai, împreună cu băiețelul ei, Alin, au plecat dintr-o comunitate protejată situată în Merate, o localitate din regiunea italian ă Lombardia.

Citește și: L-ai văzut? Lucian a plecat la muncă în Cehia și de atunci a dispărut fără urmă. Autoritățile au cerut sprijinul populației

Românca și fiul ei de doar doi ani au dispărut dintr-un centru de protecție din Merate 

Centrul La Bussola, unde femeia se afla cazată, oferă sprijin persoanelor aflate în situații dificile, precum victimele violenței domestice, iar Mia Mihai beneficia de astfel de asistență din cauza unor probleme de acest tip.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul româncei găsită fără viață în curtea unei vile din Italia. Care este, de fapt, motivul pentru care a fost ucisă: „Am vrut să știu cum e”

Potrivit informațiilor oferite de autorități și preluate de sursa menționată anterior, românca a părăsit în mod voluntar centrul în jurul orei 8 dimineața, luându-l cu ea pe fiul său de 2 ani. De la momentul plecării, aceasta nu a mai luat legătura cu nimeni, iar telefonul ei mobil este închis, ceea ce îngreunează localizarea ei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste importantă pentru doamnele aflate în prag de pensionare! Femeile pot beneficia de reducerea vârstei de pensionare cu până la 11 ani

Situația a declanșat îngrijorări profunde, atât din partea personalului centrului, cât și din partea autorităților, care se tem pentru siguranța femeii și a copilului.

Poliția a cerut sprijinul populației

Autoritățile locale au început imediat demersurile de căutare și investigare a dispariției. Prefectura din Lombardia a cerut ajutorul publicului larg, solicitând ca orice persoană care deține informații relevante să contacteze de urgență carabinierii din Merate.

Citește și: Diana a dispărut fără urmă după o ședință de yoga în aer liber. Femeie de 36 de ani a plecat de acasă pe 19 septembrie și nu s-a mai întors

Potrivit Rotalianul, numărul de telefon la care pot fi transmise detalii este 0399514000. Deși ancheta este în plină desfășurare, până în acest moment nu au fost găsite indicii care să conducă la identificarea locației în care se află mama și copilul ei.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.