Ea este Monica, tânăra decedată în accidentul din Timiș. Fata și iubitul ei se îndreptau către o petrecere, moment în care băiatul a pierdut controlul volanului

Autor: Diana Bostan

Ea este Monica, tânăra decedată în accidentul din Timiș

Sursa: Pagina de Timiș/ Facebook

Monica este tânăra în vârstă de 17 ani decedată, în urmă cu o zi, în Timiș. Fata se află în mașină cu iubitul ei, în momentul în care acesta a pierdut controlul volanului.

O adevărată tragedie a zguduit comunitatea din Timiș în urma morții îngrozitoare a unei tinere în vârstă de 17 ani. Monica se afla în mașină cu iubitul său, însă lipsa de experiență a tânărului în ale condusului, și-a spus cuvântul. În urma accidentului, tânăra în vârstă de 17 ani a decedat, iar șoferul s-a ales cu răni ce nu-i pun viața în pericol.

Cine este tânăra care și-a pierdut viața în accidentul din Timiș

O tragedie inimaginabilă a avut loc în cursul nopții trecute pe un drum din Timiș, când un șofer neexperimentat, care obținuse permisul de conducere cu doar patru zile înainte, a pierdut controlul volanului într-o curbă și mașina s-a răsturnat. În urma impactului devastator, iubita sa, aflată pe scaunul din dreapta al mașinii, a murit pe loc.

Citește și: “Plângea lângă fată”. Mărturii cutremurătoare făcute de martorii accidentului din Timiș, în urma căruia o tânără și-a pierdut viața. Ce spune mama băiatului care a provocat tragedia

Teribilul accident s-a petrecut pe DN59, în județul Timiș, iar mașina condusă de șoferul începător s-ar fi răsturnat de mai multe ori în afara părții carosabile. Potrivit spynews, cei doi tineri se grăbeau la o petrecere, iar șoferul în vârstă de 19 ani ar fi apăsat prea tare pedala de accelerație.

Potrivit sursei menționate anterior, Monica, tânăra în vârstă de 17 ani implicată în accident, era în stare inconștientă când a fost descoperită de echipele de intervenție.

Chiar și după eforturile disperate ale medicilor de a o resuscita, rezultatul a fost nefavorabil. Cu profund regret, aceștia au fost nevoiți să declare decesul tinerei, în ciuda tuturor încercărilor depuse pentru a-i salva viața.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

”La faţa locului am găsit două victime, una era conştientă, cealaltă inconştientă.

Am asigurat măsuri de prima ajutor, măsuri de prevenirea incendiului. Între timp, doamna doctor de pe ambulanţă a declarat victima inconştientă. O fată decedată. Maşina a fost distrusă în proporţie de 70%”, a transmis ISU Timiș, potrivit spynews.

Mama băiatului susține că acesta a sunat-o imediat după accident

Detaliile tulburătoare ale incidentului sunt amplificate de faptul că mașina, în care se aflau, fusese primită de la părinți chiar în dimineața zilei în care urma să aibă loc tragedia.

Într-un interval foarte scurt de timp, mașina care era un dar s-a transformat în locul tragic al morții tinerei, potrivit Pagina de Timiș.

Câteva persoane au fost martore la tragedie, iar detaliile evenimentului au lăsat comunitatea locală profund șocată și îndurerată.

Citește și: Accident teribil în Caraș-Severin! Un bărbat a murit după ce mașina în care se afla s-a izbit de un cap de pod

„Am văzut cum era pe mijloc de drum. Era o mașină cu faza lungă. El săracul nu a mai apucat să ia nimic, am văzut iarba, praf. De acolo până aici s-a dat peste cap. El era săracu... plângea lângă fată. Fata era săraca la 300 de m de maşină.”, a declarat un martor, potrivit Pagina de Timiș.

Mama băiatului a declarat pentru sursa menționată anterior faptul că acesta a sunat-o după accident și i-a spus că un alt șofer i-ar fi tăiat calea.

„  M-a sunat şi a zis: "Mama hai repede după mine că am avut accident.  Mi-a tăiat unul calea şi am avut accident, m-am răsturnat". Atâta tot.”,  a spus mama băiatului, potrivit sursei menționate anterior.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?