Ea este noua iubită a carismaticului Furkan Palalı, care a jucat rolul Fikret în serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți la nunta celebrei Demet Ozdemir

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 sep 2022, 13:19
furkan palali Foto(4)

Furkan Palali, un actor desăvârșit

Sursa: Instagram Furkan Palali

Furkan Palalı a fost surprins recent în compania unei colege de breaslă! Iată cum au fost fotografiați cei doi actori la nunta renumitei Demet Ozdemir.

Deși are doar 35 de ani, Furkan Palali a acumulat o experiență pe platourile de filmare de peste un deceniu, dovedind un talent uriaș și o carisma aparte în serialele și filmele artistice în care a jucat. Tânărul actor a reușit să fascineze publicul cu rolurile sale magistral interpretate până în prezent în producții de excepție și s-a bucurat de mari succese pe plan profesional, ajungând topul celor mai apreciați actori ai momentului în Turcia.

Dincolo de profesie, Furkan Palali a fost mereu un bărbat discret în privința vieții sale personale și a încercat să păstreze în anonimat relațiile lui amoroase.

Ea este noua iubită a carismaticului Furkan Palalı, care a jucat rolul Fikret în serialul Mă numesc Zuleyha

Publicul din România l-a cunoscut pe fermecătorul actor de curând în distribuția celui de-al patrulea sezon al serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Fikret, care i-a adus de asemenea mare succes dar și un plus de celebritate.

Citeste si: Furkan Palali vs. Ibrahim Celikkol. Care dintre actori deține cei mai mulți fani în mediul online

Furkan Palalı s-a născut în anul 1986 în Konya, într-o familie modestă. Peste ani, părinții săi l-au îndrumat să urmeze Facultatea de Inginerie Geologică, în cadrul Universității Hacettepe, visând să îl vadă un inginer de succes după absolvire.

Însă în cele din urmă, tânărul Furkan Palali a realizat că nu poate să renunțe la marele lui vis de a deveni un actor celebru și atunci a decis să se reorienteze în ceea ce privește carieră și s-a înscris la Facultății de Radio și Televiziune la Universitatea Marmara, iar ulterior a urmat și cursurile de teatru predate de celebrii actori Tuncay Özinel și Ferdi Merter. Și în paralel a început să cocheteze și cu modelingul și datorită aspectului sau fizic fermecător a reușit să devină rapid celebru în domeniu și să urce pe cele mai apreciate podiumuri, iar în anul
2011 a câștigat și titlul de Cel mai bun model al Turciei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În anul 2010, Furkan Palali a primit primul lui rol într-un serial de televiziune, care i-a adus și primul mare succes în carieră de actor. Au urmat apoi alte câteva roluri în producții de excepție, care de asemenea i-au adus mari reușite și l-au propulsat printre cei mai bine cotați actori ai generației sale.

Dincolo de platourile de filmare, Furkan Palali a încercat mereu să fie un bărbat discret mai ales când a venit vorba de viață lui sentimentală și a preferat să iasă în evidență doar cu realizările sale pe plan profesional. De curând, celebrul actor a fost surprins de jurnaliștii turci, în compania unei colege de breaslă. Potrivit gecce.com, carismaticul Furkan Palali a fost fotografiat de curând, alături de superba Hande Doğandemir, ținându-se de mâna, la nuntă celebrei actrițe Demet Ozdemir.

Cei doi actori au fost șocați când au fost văzuți atât de apropiați și au încercat să evite pe cât posibil întrebările adresate de jurnaliști.

Citeste si: Fikret, mesaj emoționant la finalul filmărilor pentru serialul Mă numesc Zuleyha! Iată ce a transmis carismaticul actor Furkan Palali echipei de producție și fanilor săi!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.