Ea este noua parteneră a carismaticului Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, in cel mai recent proiect! Cum a fost surprins celebrul Ugur Gunes alaturi de superba actriță!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 mar 2022, 17:07
ugur gunes Foto(4)

Ugur Gunes, un actor desavarsit

Sursa: Instagram Ugur Gunes

Chipesul Ugur Gunes este considerat unul dintre cei mai apreciați și carismatici actori ai momentului în Turcia.

Ugur Gunes are doar 34 de ani și a reușit în cei zece ani de experiență pe platourile de filmare să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul lui desăvârșit și cu o carisma aparte. Tânărul actor a evoluat pas cu pas reușind să își construiască o carieră strălucită în actorie așa cum a visat încă din adolescență.

Carismaticul Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, alături de o nouă partenera pe platourile de filmare ale celui mai recent proiect

Ugur Gunes a venit pe lume în anul 1987, în Ankara, acolo unde a crescut și a studiat alături de sora să și de fratele lui mai mare. Cei trei frați au primit o educație aleasă și chiar dacă părinții lor au avut o situație financiară modestă, cei trei copii au reușit să își creeze un drum în viață.

Deși visa să devină un actor renumit, Ugur Gunes a decis la vârstă majoratului să se orienteze către Facultatea de Geografie, în cadrul Universității din Ankara.

Însă pasiunea pentru teatru l-a determinat să se înscrie și la Facultatea de Teatru și Film în cadrul aceleași Universități, pentru a-și îndeplini marele vis.

Citeste si: Yilmaz din serialul "Ma numesc Zuleyha", prima aparitie in public, dupa perioada restrictiilor impuse de pandemie! Iata cum a fost surprins celebrul Ugur Gunes pe o ambarcatiune de lux, pe Marea Neagra!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Tânărul Ugur Gunes a debutat pe platourile de filmare în anul 2011 cu rolul din serialul "Yeniden Başla". Au urmat multe alte roluri în seriale de excepție care i-au adus mari succese de-a lungul timpului. În anul 2018 a fost cooptat să joace în serialul Mă numesc Zuleyha, care de asemenea i-a adus mari satisfacții profesionale.

La finalul anului 2021, Ugur a acceptat să joace într-un nou proiect de amploare, un serial de epoca, Kanunsuz Topraklar (Pământuri fără lege), în care joacă tot rolul principal, în care o are drept partenera de platou

pe celebra actrița Esra Bilgiç, considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia.

Citeste si: Vi-l mai amintiți pe fermecătorul Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cum a fost sărbătorit celebrul actor Uğur Güneş pe platourile de filmare ale noului sau proiect!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.