Ea este noua parteneră a celebrului actor Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul! Este vorba despre una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale momentului în Turcia!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 sep 2022, 14:59

Îndrăgitul Caner Cindoruk, actorul care a dat viață personajului Volkan din serialul Infidelul, va juca într-un nou proiect de excepție.

Caner Cindoruk are 42 de ani și cu toate acestea continuă să facă furori cu noi roluri în seriale și filme de excepție. Cu peste două decenii de experiență în domeniul actoriei, șarmantul Caner a cucerit publicul cu talentul lui desăvârșit și cu o carismă aparte în multe producții de succes, care i-au adus mari reușite dar și celebritate. Telespectatorii din România l-au cunoscut pe celebrul actor încă din anul 2017, când a jucat în serialul Kosem, în rolul Silahtarului Mustafa, iar de curând acesta a revenit la Kanal D în producția Infidelul, în care joacă rolul principal.

Ea este noua parteneră a celebrului actor Caner Cindoruk, protagonistul serialului Infidelul

Caner Cindoruk a venit pe lume în anul 1980, în orașul Adana, într-o familie modestă, în care a primit o educație de seama. Peste ani Caner și-a descoperit marea pasiune pentru actorie și a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru și Film, în cadrul Conservatorului de Stat al Universității Cukurova, pe care a absolvit-o cu succes în 1996.

Citeste si: Volkan din serialul Infidelul, cele mai dificile momente din viața sa! Celebrul actor Caner Cindoruk a suferit cumplit din cauza pierderii celei mai iubite femei

In anul 1997 a început să joace pe scena Teatrului de Stat din Adana, acolo unde s-a remarcat pentru talentul lui uriaș și a început să primească propuneri de a juca în producții de televiziune.

În anul 2006 Caner Cindoruk a primit și primul lui rol într-un serial de televiziune, Beynelmilel. Iar apoi au urmat multe alte roluri importante în seriale și filme de excepție care i-au adus mari succese pe plan profesional. Cel mai recent rol jucat care i-a adus un mare succes a fost cel din serialul Infidelul, în care a avut-o drept partenera de platou pe celebra actrița Cansu Dere.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, renumitul actor Caner Cindoruk a fost cooptat să joace într-un nou proiect care se anunță unul promitor. Potrivit viatacuaromadecafea.com, îndrăgitul actor va juca un rol principal în serialul Mavi Sürgün (Exilul Albastru) care va fi regizat de Nezaket Coşkun.

Recent s-a aflat și numele actriței care îi va fi partenera chipeșului actor, iar aceasta va fi superba Damla Sönmez, în vârstă de 35 de ani, fiind catalogată drept una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe ale momentului în Turcia.

Alături de cei doi protagoniști va mai juca și actorul Serkan Altunorak. Serialul se va întinde pe 26 de episoade și va fi filmat în Regiunea Marii Egee.

Citeste si: Cine este și cum arată mama actorului Caner Cindoruk, Volkan din serialul „Infidelul”. Cei doi au o relație foarte apropiată