Ea este partenera de platou a celebrului actor Onur Tuna, în noul film artistic ce va fi lansat în cinematografele din Turcia pe 14 ianuarie 2022!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 mar 2022, 18:08
onur tuna Foto(4)

Onur Tuna, un actor complet

Sursa: Instagram Onur Tuna

Este vorba despre una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe ale momentului din Turcia.

Onur Tuna este considerat unul dintre cei mai talentați și carismatici actori ai momentului din Turcia. De curând, Onur Tuna s-a bucurat de mare succes datorită rolului magistral interpretat în serialul Doctorul minune.

Telespectatorii din România l-au cunoscut pe celebrul Onur Tuna încă din anul 2019, în distribuția serialului Prețul fericirii, în care acesta a jucat rolul Alihan, un avocat ambițios, iar anul acesta a apărut în producția fenomen Doctorul minune, în care a dat viață medicului chirurg Ferman.

După ce s-au încheiat filmările pentru serialul celebrul Onur Tuna s-a retras din lumina reflectoarelor o scurtă perioada de timp, însă la un moment dat a decis să revină pe platourile de filmare. Acesta a fost cooptat într-un alt serial de amploare în Turcia, o producție de excepție denumit Mahkum (Condamnatul), în rolul unui procuror rigid, Firat Bulut, alături de Seray Kaya și İsmail Hacıoğlu.

Ea este partenera de platou a celebrului actor Onur Tuna, în noul film artistic

Și tot în această toamna, celebrul actor Onur Tuna a acceptat să joace și într-un film artistic ce se anunță unul de mare succes, Benden Ne Olur (Și cu mine cum rămâne), în a filmat alături de renumită și talentată actrița Hazal Kaya. Din distribuția filmului mai fac parte și Nur Fettahoğlu, Selin Şekerci, Elcin Afacan, Enis Arikan, sub regia celebrului Murat Senoy.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cum arăta carismaticul Onur Tuna în noul serial în care va juca rolul principal! Iată ce trecere inedită de la medicul chirurg din Doctorul minune la un procuror aprig în noul proiect!

Îndrăgita Hazal Kaya, este considerată una dintre cele mai talentată și apreciate actrițe din Turcia. Această s-a remarcat încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, în seriale de excepție, în care a jucat magistral roluri extrem de dificile. Publicul din România a urmărit-o pe renumită actrița încă din anul 2013, în distribuția serialului "Feriha" și apoi în anul 2019 în serialul "Povestea noastră".

Cu peste cincisprezece ani de exxperienta în domeniul actoriei, Hazal Kaya a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul ei deosebit.

Citeste si: Celebrul Onur Tuna, care a dat viață personajului Ferman în serialul Doctorul minune, apariție incediară în cea mai recentă ședința foto! Cum a fost surprins actorul cu cei mai frumoși ochi!