Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 17 mai 2024, 10:35

CRBL este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România.

Sursa: Facebook CRBL

CRBL s-a afișat alături de o tânără, care ar fi presupusa iubită, potrivit cancan.ro. Cine este noua cucerire și cu ce se ocupă?

CRBL este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. În urmă cu o lună, acesta a divorțat de partenera sa, Elena. Cei doi au decis să divorțeze pe cale amiabilă la notar și să păstreze o relație bună de dragul fetiței lor. La puțin timp după despărțire, CRBL pare că a trecut peste și s-a afișat cu o tânără de doar 23 de ani, care ar fi presupusa iubită, conform cancan.ro

Citește și: Cum s-au cunoscut CRBL și Elena. Au anunțat că se despart după 16 ani de căsnicie

Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra

CRBL pare că a reușit să spere din nou în dragoste. Artistul a fost surprins de cancan.ro alături de o blondă, în vârstă de 23 de ani, din Republica Moldova! Cei doi și-ar fi petrecut noaptea împreună, chiar în această săptămână.

Presupusa iubită a artistului este un fotomodel de 23 de ani, din Republica Moldova, finalistă la un concurs de Miss la Bușteni, în 2022, potrivit sursei citate.

Mai mult, cancan.ro l-a surprins pe CRBL în timp ce se plimba cu blondina, după care cei doi s-ar fi retras în apartamentul artistului, unde și-ar fi petrecut noaptea împreună.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Momentan nu se știe exact dacă cei doi sunt împreună sau dacă sunt doar prieteni. CRBL nu a confirmat că se află într-o relație cu această domnișoară, dar nici nu a făcut vreo declarație despre aceasta.

CRBL și Elena au divorțat după 16 ani de căsnicie

CRBL și soția sa, Elena, au decis să divorțeze și să meargă pe drumuri separate după mai bine de 16 ani de căsnicie, deși din exterior păreau familia perfectă.

Din relația celor doi a rezultat o fetiță, de dragul căreia au decis să divorțeze pe cale amiabilă la notar. Mai mult, CRBL și-a luat angajamentul de a plăti studiile fiicei sale, care locuiește acum cu mama ei.

Citește și: Ce a făcut CRBL imediat după divorțul de Elena: „E bine ca bărbat singur”. Artistul a dezvăluit în ce relații a rămas cu mama fetiței sale

''Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei.

Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a scris CRBL pe Instagram, când a anunțat că divorțează.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.