Ea este Rădița, femeia ucisă de partener la Brăila. Camerele de supraveghere l-au surprins pe bărbat cu puțin timp înainte de comiterea crimei

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 12 iun 2024, 21:45

Rădița Dumitrașcu este femeia ucisă de partener la Brăila

Sursa: Facebook: Rădița Dumitrașcu

Au fost făcute publice primele înregistrări cu bărbatul responsabil de uciderea iubitei sale, la Brăila. Iată ce a făcut bărbatul cu puțin timp înainte de odioasa crimă, dar și cine este victima!

Ieri, într-o locuință din județul Brăila, au fost descoperite două cadavre cu semne de violență pe corp. Înainte ca descoperirea tragică să fie făcută, o femeie a sunat la numărul de urgență 112 și a semnalat că se află în pericol, fără a furniza alte informații suplimentare.

Au fost făcute publice primele imagini cu criminalul din Brăila

Potrivit spynews, înregistrările camerelor de supraveghere au surprins ultimele mișcări ale bărbatului care a comis crimă înainte de tragicul incident.

Potrivit acestor imagini, individul a fost observat cum își cumpăra alcool de la barul din sat, doar cu câteva momente înainte să-și ucidă partenera și să se sinucidă.

Rădița Dumitrașcu este numele femeii ucise de partener, în Brăila. Nimeni nu înțelege de ce bărbatul a recurs la acest gest, cei doi pozând într-un cuplu fericit pe rețelele sociale.

Citește și: Tragedie în Brăila! O femeie a fost ucisă de iubit în timpul unui apel disperat la 112. Ulterior, bărbatul s-a sinucis

După o dispută tensionată cu partenerul ei, femeia a încercat să fugă de două ori, însă acesta ar fi reușit să o aducă înapoi acasă, în ciuda încercărilor ei de a scăpa. Conform sursei menționate anterior, într-un moment de disperare, femeia a apelat la numărul de urgență 112, dar, din nefericire, nu a avut ocazia să furnizeze adresa exactă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Cu toate acestea, apelul a fost localizat de către serviciul STS, iar autoritățile au ajuns la poarta casei unde femeia era agresată, dar nu au găsit pe nimeni acolo, așa că au plecat. În tot acest timp, femeia ar fi fost ucisă, iar bărbatul și-ar fi pus capăt zilelor.

Călăul femeii s-a sinucis după odioasa crimă

Cadavrul femeii a fost găsit abia a doua zi, pe 11 iunie, în jurul orei 09:45, de o cunoștință care a sunat la 112 pentru a anunța descoperirea.

Potrivit  observatornews.ro, alături de corpul femeii, a fost găsit și cadavrul partenerului său, un bărbat de 50 de ani, care s-a sinucis după comiterea crimei.

Citește și: Criminalii tinerei din Oradea au încercat să inducă autoritățile în eroare: Chiar ei au apelat la 112

Vecinii nu au raportat zgomote sau conflicte, iar apelurile repetate la numărul de telefon al femeii au rămas fără răspuns.

Numărul de telefon folosit aparținea unei cartele pre-pay neînregistrate, lucru ce a complicat și mai mult eforturile de localizare.

Ambii locuiau în comuna Mircea-Vodă, iar corpurile lor au fost preluate de Serviciul Județean de Medicină Legală Brăila pentru necropsie.În urma verificărilor, s-a constatat că anterior tragediei nu existau sesizări de violență domestică înregistrate pentru cele două persoane.

Poliția continuă cercetările pentru a clarifica toate împrejurările acestui caz tragic.

Cazul reamintește de tragedia din  Caracal, unde autoritățile au întâmpinat dificultăți similare în localizarea unei persoane aflate în pericol.