Ea este Saturn, theriana care se costumează în diverse animale și merge în patru labe! Fetița de 11 ani a stârnit o adevărată dezbatere între Teo Trandafir și Ilinca Vandici

Autor: Diana Ghita

Ea este theriana în vârstă de doar 11 ani

Sursa: Captură KANAL D

În cadrul emisiunii „Follow us!”, un subiect neașteptat și intrigant a captat atenția tuturor: povestea unei fetițe de 11 ani din România care se identifică drept theriană.

Therianul este o persoană care simte o conexiune spirituală profundă cu un animal. Fetița, care și-a ales numele Saturn, explică cum această legătură a apărut acum aproximativ doi ani, când a descoperit online alte persoane care împărtășeau aceleași sentimente.

De ce a ales Saturn să fie theriană

Saturn a povestit că therianismul presupune o conexiune spirituală puternică cu un anumit animal, care poate fi legat fie de viața ta trecută, fie de o simplă legătură spirituală profundă.

„Pentru mine și pentru majoritatea persoanelor, această conexiune spirituală are legătură cu o idee din viața ta trecută, în care ai existat ca animal, și încerci, prin toate chestiile astea, să te conectezi cu acel animal sau cu mai multe”.

Pentru a manifesta această legătură, Saturn și alți tineri therieni adoptă comportamente și înfățișări specifice animalelor cu care se identifică. Aceștia poartă măști, cozi și chiar mănuși, în încercarea de a-și exprima cât mai autentic legătura cu animalele respective.

Saturn deține în jur de șase măști, dar preferata ei este cea de pisică.

Urmăriți interviul integral cu fetița theriană în materialul video de mai jos:

Citește și: Un japonez a cheltuit 14.000 de dolari pe un costum de câine, dar acum își dorește să fie alt animal: „Aș fi capabil să devin un panda sau un urs” Care este povestea lui Toco

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Iarna 2024-2025 vine cu vești bune pentru femeile pensionare! Ce schimbări vor avea loc și ce ajutor se va acorda

Ce au discutat Ilinca Vandici și Teo Trandafir despre theriana Saturn

În discuția din cadrul emisiunii, Teo Trandafir și Ilinca Vandici au avut opinii diferite cu privire la situația acestei fetițe. Teo a remarcat inteligența de care a dat dovadă Saturn, în discursul ei: „Fata e deșteaptă, articulată, adică se vede că ceva, ceva știe, are ceva în minte”.

Totuși, Ilinca a arătat o anumită îngrijorare și a considerat că Saturn este încă prea tânără pentru a face față criticilor și comentariilor pe care le poate primi: „Mi se pare

că e fragedă, cumva, ca să primească un val de critici și comentarii. Plus că, dacă mă întrebi, e un soi de dorință de apartenență”.

Citește și: Idei de costume de Halloween pentru copii și adulți. Inspiră-te din personajele tale preferate

Teo Trandafir, însă, a sugerat că therianismul ar putea să aibă un impact profund asupra vieții fetei: „Probabil e o viață specială, e un concept special care îi va transforma viața acestei fetițe”.

Pe de altă parte, Ilinca Vandici crede că această etapă se va încheia pe măsură ce Saturn va crește și va începe să-și descopere alte interese. „Cu siguranță, când o avea ea 15 ani- 16 ani, ce i-o plăcea să iasă la un suc cu cineva care îi place și atunci o să uite de pisicuțe”.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.