Ea este SECRETUL Innei! Iata cine este stilista care are grija de imaginea artistei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:50

Apare la evenimentele mondene cu haine de mii de euro, in videoclipuri este laudata pentru tinutele ei sexy.

Nu va ganditi insa ca Inna isi alege singura hainele. Pentru asta are nevoie de cei mai buni oameni in materie de moda. Numele ei este Maria Andrei si este cea mai buna in ceea ce face.

 

Se ocupa de imaginea Innei inca de la aparitia ei pe scena romaneasca de acum trei ani si o face foarte bine. Maria o caracterizeaza pe Inna ca fiind o fata extrem de motivata care munceste din greu pentru tot ce are.

 

Stilistul cantaretei insa nu vrea sa culeaga toti laurii si spune ca nu numai datorita ei Inna a ajuns ceea ce este astazi.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Fie ca are concert in Los Angeles sau in Londra, ori

trebuie sa participe la un eveniment la Bucuresti, Maria este cea care hotaraste cu ce trebuie sa se imbrace si stie foarte bine ce i se potriveste cantaretei.

 

Drept dovada, Inna a atras mereu atentia cu stilul ei vestimentar, si in Romania, dar si in afara.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.