Ea este Shani Louk, tânăra răpită de Hamas și plimbată aproape dezbrăcată prin Gaza. Familia a anunțat moartea fetei

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 30 oct 2023, 16:13

Shani Louk, o tânără în vârstă de 22 de ani, a fost răpită la data de 7 octombrie de teroriștii Hamas, în timp ce se afla la un festival din sudul Israelului. Deși au sperat până în ultima clipă că tânăra este în viață, familia a confirmat decesul acesteia.

Familia tinerei Shani Louk a primit o scrisoare din Israel care anunța decesul tinerei în vârstă de 22 de ani, care a fost răpită de Hamas și plimbată aproape goală cu o camionetă prin Gaza. 

Shani Louk a murit, după ce a fost răpită de teroriștii Hamas

Shani Louk se afla la un festival din sudul Israelului alături de iubitul ei și alți prieteni, când a fost răpită de teroriștii Hamas.

Aceștia s-au despărțit unii de alții în încercarea de a fugi și scăpa. 

După aproape o lună de la dispariție, familia fetei a primit o scrisoare din partea serviciului israelian de salvare Zaka în care s-a descoperit un os de la baza craniului, esențial pentru a supraviețui, iar în urma analizelor ADN s-a demonstrat faptul că este vorba de Shani. 

De asemenea, familia ar fi primit informații de la bancă potrivit cărora cardul de credit pe care îl avea Shani a fost folosit în Gaza.

Citește și: Rusia condamna bombardamentele israeliene din Gaza fiind impotriva dreptului internațional

Tânăra s-a născut în Germania, iar în momentul în care a fost răpită se afla alături de prietenii ei la festivalul Supernova din sudul Israelului. Sute de persoane au fost atunci ucise de Hamas, alții fiind răpiți.

Atenție! Informații cu puternic impact emoțional

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit The Jerusalim Post, pe internet apăruseră la acel moment imagini tulburătoare cu trupul lui Shani Louk în spatele unei camionete în care se aflau teroriștii. Apropiații au presupus că fata deja nu mai trăia. Tânăra era dezbrăcată, având doar lenjeria intimă, și stătea cu picioarele îndoite în unghiuri ciudate. 

Peste 200 de ostatici în Fâșia Gaza

La data de 7 octombrie, militanții Hamas au intrat în Israel, ucigând mii de persoane și luând alte sute prizonieri. Acum, familiile își așteaptă rudele înapoi. 

Peste 200 de persoane, printre care copii și bătrâni, sunt ținuți ostatici în Fâșia Gaza. 

Citește și: El este românul răpit de Hamas și ținut ostatic. Soția sa a transmis un mesaj video tulburător: „Îl vrem înapoi cu noi”

Teroriștii Hamas au transmis în urmă cu ceva timp că, atât timp cât israelienii continuă atacul asupra palestinienilor, aceștia vor continua să omoare câte un ostatic. 

Unii dintre aceștia, printre care două bătrânici, au avut norocul de a fi eliberați și au ajuns înapoi în brațele celor dragi.