Ea este și va rămâne mereu cea mai iubită femeie din viața fermecătorului Fikret din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată pe cine adoră celebrul actor Furkan Palali!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 mai 2022, 14:54

Îndrăgitul Furkan Palali se numără printre cei mai talentați și apreciați actori tineri ai momentului din Turcia.

Furkan Palali are doar 35 de ani și cu toate acestea a reușit să acumuleze o experiență pe platourile de filmare de peste un deceniu, jucând în seriale și filme de mare succes, care i-au adus mari reușite pe plan profesional și totodată și celebritatea mult râvnită atât în Turcia, cât și în străînătate. Dincolo de viață profesională, căreia s-a dedicat trup și suflet, carismaticul actor își adoră enorm familia.

Mama să a fost și va rămâne cea mai iubita și prețioasă femeie din viață să!

Ea este și va rămâne mereu cea mai iubită femeie din viața fermecatorului Fikret din serialul Mă numesc Zuleyha

Furkan Palali a venit pe lume în anul 1986 în orașul Konya, într-o familie modestă, în sânul căreia a crescut frumos și a primit o educație aleasă.

Peste ani, tânărul Furkan a decis să urmeze Facultatea de Inginerie Geologică, în cadrul Universității Hacettepe, în ciuda faptului că își dorea încă din copilărie să ajungă un mare actor.

Citeste si: Fikret din serialul Mă numesc Zuleyha și frumoasa Demet Ozdemir, un cuplu reușit pe platourile de filmare! Iată cum arătau în urmă cu șase ani!

După absolvirea facultății, Furkan a urmat și cursurile unui program de Master, în cadrul Facultății de Radio și Televiziune la Universitatea Marmara. Astfel s-a apropiat de marele lui vis de a deveni actor și în cele din urmă a decis să urmeze și cursuri de actorie predate de marii actori turci: Tuncay Özinel și Ferdi Merter. Încă din perioada studenției, Furkan Palali a început să cocheteze cu modelingul și a participat la Concursul Cel mai bun model al Turciei, în anul 2011, unde a ocupat locul întâi.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Furkan Palali a debutat în anul 2010 pe platourile de filmare ale serialului Küçük Sırlar, care i-a adus un prim pas către carieră de mare succes de astăzi. Ulterior au urmat alte câteva roluri importante, care de asemenea i-au adus mari reușite pe plan profesional. În anul 2020 Furkan a fost cooptat să joace în serialul Mă numesc Zuleyha, rolul Fikret, care a însemnat un mare succes pentru carieră lui.

Dincolo de viață profesională, Furkan Palali, se dedică mult și familiei sale, formată din părinții săi, pe care îi adoră și ii respectă enorm. Chiar dacă nu a reușit încă să își întemeieze propria familie, Furkan primește mereu cele mai utile și potrivite sfaturi de viață din partea mamei sale, pe care o consideră cea mai iubita și importantă femeie din viața lui.

Citeste si: Ea a fost marea iubire a lui Furkan Palali, actorul care îl interpretează pe Firket în serialul ”Mă numesc Zuleyha”. Iată cine este femeia care i-a pus sare pe rană celebrului actor

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.