Ea este și va rămâne pentru totdeauna cea mai iubită și importantă femeie din viața lui Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cum arată mama celebrului actor Bülent Polat

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 iun 2022, 14:58
Foto(5)

Carismaticul Bülent Polat se numără printre cei mai experimentați și apreciați actori ai momentului în Turcia!

Bülent Polat a fascinat publicul cu cel mai recent rol al lui jucat în distribuția serialului Mă numesc Zuleyha. Acesta a fost cooptat să joace în această producție încă de la început din anul 2018 de când s-a dat startul filmărilor și a făcut furori cu talentul lui desăvârșit, un simt al umorului incredibil și o carisma aparte.

Ea este și va rămâne mereu cea mai iubită și importantă femeie din viața lui Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha

Născut în anul 1979, în orașul Tunceli, într-o familie modestă, Bülent Polat a primit alături de cei patru frați o educație aleasă. În ciuda situație destul de dificile din punct de vedere financiar a familiei sale, Bülent Polat a reușit cu multă ambiție și determinare să își urmeze visul măreț de a deveni un actor renumit al Turciei.

În anul 1987 Bülent Polat și familia lui s-au mutat în Istanbul, acolo unde a reușit să își vadă visul împlinit peste ani, când a decis să urmeze cursurile de actorie în cadrul

Centrului de Artă "Mujdat Gezen". Deși a luat contact cu platourile de filmare încă de la vârstă de șase ani, când a jucat câteva roluri, copil fiind.

Citeste si: Ea este comoara lui Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cum arată fiica celebrului Bulent Polat! Ce familie superbă are indragitului actor!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În anul 1994, Bülent Polat a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din Istanbul, iar în anul 2008 tânărul actor a hotărât că este momentul să își aprofundeze studiile și a plecat în America, pentru a studia în cadrul școlii private Stella Adler Acting School din Los Angeles. Bülent Polat a revenit în Istanbul în anul 2011, unde a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale și filme artistice de excepție.

Cel mai recent rol jucat de Bülent Polat este cel din serialul Mă numesc Zuleyha, ale cărui filmări au început în anul 2018 și s-au încheiat de curând.

Dincolo de viață profesională, Bülent Polat d-a dedicat mereu și familiei sale, părinților si fraților săi, iar de câțiva ani și soției și fiicei lor. Celebrul actor își iubește enorm părinții și le-a întors mereu sprijinul pe care l-a primit și el de la ei cu ani în urmă, încercând să le creeze cel mai bune condiții de trăi pentru a-și petrece anii la bătrânețe.

Bülent Polat a avut mereu o relație specială cu mama sa, de la care a moștenit atât trăsături fizice, cât și talentul actoricesc.

Citeste si: Cine este câți ani are carismaticul Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cine este frumoasa soție a celebrului Bülent Polat și ce fetiță superbă au împreună!