Ea este soacra lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021. Uite cum arată mama Danielei!

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 22 iul 2022, 11:00
Culiță Sterp și  iubita lui, Daniela Iliescu Foto(4)
Cum arată soacra lui Culiță Sterp de la Survivor. Daniela este mândră de mama ei.

Ea este soacra lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021. Iată declarația făcută de iubita artistului pentru mama ei!

Culiță Sterp și Daniela Iliescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. În doar câteva luni, tinerii îndrăgostiți vor deveni părinți pentru prima dată. Multi internauți sunt uimiți de frumusețea Danielei și se întreabă cu cine seamănă iubita Faimosului de la Survivor România 2021. 

Citeste si: Ce crede Culiță Sterp despre Andreea Antonescu? A spus direct care este părerea lui despre Faimoasă: „Trebuie să mergem noi, să o împingem de la spate. Mă deranjează...”

Cum arată mama Danielei Iliescu

Pe data de 8 Martie, de ziua femeii, fanii lui Culiță au avut șansa să vadă cum arată, de fapt, soacra concurentului de la Survivor. Daniela a postat două fotografii, pe contul ei de Instagram. Alături de imagini, iubita lui Culiță a scris un mesaj emoționant.

"Sunt atat de norocoasa ca toata viata te-am avut alaturi de mine si daca nu erai tu, nu stiu ce fel de persoana as fi fost acum, dar cu siguranta sunt mult mai buna datorita tie.

M-ai invatat de atatea ori ce important e sa iti pastrezi calmul si abia astept sa invat de la tine sa imi cresc copiii asa frumos cum ai facut tu cu noi.",
a scris Daniela.

De asemenea, iubita lui Culiță a mai precizat că mama ei este cea mai bună prietenă: "Mama mea și cea mai bună prietenă a mea"

Citeste si: Daniela Iliescu, dezvăluiri despre Selly. Iubita Faimosului de la Survivor România îi ia apărarea celebrului vlogger

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Culiță Sterp și Daniela Iliescu vor deveni părinți de băiat

Chiar dacă Culiță Sterp este în Republica Dominicană, Daniela a spus că să se simte foarte bine și că se descurcă. Mai mult, tânăra a povestit că a fost la control și totul e în regulă cu sarcina, iar ea și Culiță vor deveni părinți de băiat.

"Mă simt foarte bine! Chiar mă simt foarte bine și, chiar dacă Culiță este plecat, îmi este bine! Cu sarcina mai ales, mă bucur că totul merge bine.",  a declarat Daniela. 

Citeste si: Cine este BARBATUL cu care s-a casatorit una din surorile lui Culita Sterp! Drama care il macina si acum pe cumnatul Faimosului de la Survivor Romania 2021

Când a plecat în Republica Dominică, Culiță știa că are fetiță, iar când a aflat că va fi tată de băiat, Faaimosul a urlt de bucurie. Daniela i-a dat vestea cea mare chiar in cadrul competitiei Survivor Romania 2021 dupa ce echipa lui a castigat jocul de comunicare.

Culita a plans cand a auzit vestea, mai ales ca el stia ca o sa aiba fetita si nu baietel:" Zic, bă, dacă e o farsă, bă dacă, dar nu e întâi aprilie, mai este până la întâi aprilie...nu-mi vine să cred, când am văzut poza, prima dată am zis să mă pregătesc să mă emoționez că zic acum dacă este poză, sigur o să văd o poză emoționantă și când am văzut că este băiat a dat-o din plâns în fericire, am plâns de fericire.  Deci n-o mai cheamă Jacqueline, ci Mihai!",  a mărturisit Culiță după ce a aflat ca o sa aiba baiat.