EA este sotia si marea dragoste a medicului Tanju din serialul Doctorul minune, in viata reala! Este una dintre cele mai frumoase si renumite actrite din Turcia!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 24 sep 2021, 15:23
video Foto(8)

Celebrul Murat Aygen, care da viata personajului Tanju din serialul Doctorul minune, este considerat drept unul dintre cei mai talentati si apreciati actori turci.

Cu o experienta in actorie de peste douazeci de ani, ajuns la varsta de 49 de ani, Murat Aygen a reusit sa cucereasca atat publicul din Turcia, cat si de peste hotare datorita talentului sau desavarsit dar si carismei sale deosebite, care a frant inimile multor femei frumoase si celebre. Insa doar una i-a furat inima definitiv, i-a devenit sotie si in urma cu cativa ani i-a daruit si o fetita superba, care le-a pecetluit iubirea.

Iata cine este cea mai importanta femeie din viata actorului Murat Aygen!

EA este sotia si marea dragoste a medicului Tanju din serialul Doctorul minune, in viata reala!

Telespectatorii din Romania l-au cunoscut pe celebrul actor Murat Aygen in serialul "Yaman", in care a interpretat magistral rolul Faruk, in anul 2014 si apoi in productia "Mireasa din Istanbul", unde a jucat rolul Can.

Iar in prezent acesta poate fi urmarit in productia fenomen Doctorul minune, in rolul medicului Tanju, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D!

Murat Aygen s-a nascut in anul 1971 in orasul Diyarbakır din Turcia. Initial numele lui a fost Murat Ağlatçi, insa dupa inchierea studiilor actorul a decis sa isi schimbe numele in Murat Aygen.

Desi isi dorea inca din copilarie sa devina un actor celebru, peste ani, Murat Aygen a a decis sa urmeze Facultatea de Biologie, in cadrul Universitatii din Istanbul. Insa la un moment dat a hotarat sa studieze in paralel si actoria in cadrul Universitatii Mimar Sinan. Dupa ce si-a incheiat cu brio ambele facultati, Murat a inceput sa joace pe scena Teatrului Metropolitan din Istanbul, renuntand la meseria de biolog.

Primul sau rol intr-un serial a venit in anul 1998, in "Örümcek", care i-a adus un prim pas catre celebritate. Au urmat apoi multe alte roluri importante printre care cele din serialele Yaman, sau Mireasa din Istanbul, insa de departe cel mai de succes a fost cel jucat in productia Doctorul minune, intre anii 2019-2021.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cati ani au actorii din serialul Doctorul minune in viata reala? Uite ce diferenta uriasa este intre personaje si actori

Pe plan personal, Murat Aygen s-a bucurat de acelasi mare succes, deoarece femeile au roit in jurul lui de-a lungul timpului, insa doar una a reusit sa-l cucereasca definitiv. Este vorba despre actrita Nihan Asli Elmas, care i-a devenit si sotie si in urma cu cativa ani i-a daruit si o fetita minunata, ce le-a adus implinirea suprema.

Citeste si: Tanju din serialul "Doctorul minune" traieste o frumoasa poveste de dragoste cu una dintre cele mai talentate si apreciate actrite! Iata cele mai frumoase imagini de la nunta de vis a celor doi indragostiti!