Ea este tânăra din România care a murit în Thailanda! Trupul Iosanei a fost dus la autopsie

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 18 feb 2023, 01:05

Iosana Bodea, românca moartă în Thailanda

Sursa: Twitter

Nane-Iosana Bodea, o tânără româncă în vârstă de 23 de ani și-a găsit sfârșitul pe o insula din Thailanda. Românca a murit sâmbătă, 14 mai 2022, iar trupul ei a fost dus la autopsie.

Ea este tânăra din România care a murit sâmbătă pe o insulă în Thailanda! Trupul Iosanei a fost dus la autopsie.

Ea este tânăra din România care a murit în Thailanda

O vacanță de vis s-a transformat într-o adevărată tragedie pentru o tânără româncă în vârstă de 23 de ani, Nane- Iosana Bodea și iubitul acesteia. 

Iosana studia în Austria, iar weekend-ul trecut se afla într-o vacanță în Thailanda alături de iubitul său, un tânăr austriac, pe insula Koh Samui acolo unde vizitau cascada Na Muang. Tânăra romancă a încercat să își facă un selfie cu cascada, dar a alunecat pe stâncă și a căzut în gol.

Cascada Na muang are o înălțime de 80 de metri, iar Iosana se afla pe marginea celui de-al patrulea nivel al cascadei în momentul în care a alunecat. 

Manuel Opancar, iubitul Iosanei, a declarat că atât el cât și ceilalți turiști care se aflau la fața locului au alergat până la baza cascadei, iar o echipă de medici a ajuns de urgență acolo. Din păcate, impactul i-a fost fatal tinerei românce, iar medicii nu au putut decât să constate decesul. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Echipa de intervenție ajunsă la locul accidentului s-a chinuit trei ore să recupereze trupul tinerei românce.

Trupul neînsulețit al Iosanei a fost transportat la spitalul Koh Samui pentru autopsie. 

Deși zona cascadei este marcată cu indicatoare ca fiind una extrem de periculoasă, iar thailandezii îi avertizează pe turiști, în fiecare an își pierd viața acolo turiști din întreaga lume. 

În anul 2019 doi tineri în vârstă de 26, respectiv 30 de ani și-au găsit sfârșitul la cascada Na Muang, în aceleași condiții ca și tânăra româncă. Cu toții au incercat să facă un selfie pentru care au plătit cu viața. 

Citeste si: Ea este Kira, fetița de numai 3 luni care a fost ucisă ieri în atacul cu rachete asupra orașului Odesa

Trupul neînsuflețit al Iosanei Bodea urmează să fie repatrait.

Sursa: dailystar.co

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.