Ea este tânără în vârstă de 13 care a dispărut în mod misterios din București! Aceasta a plecat de acasă sâmbătă, iar de atunci este de negăsit

Autor: Diana Ghita

Larisa a dispărut sâmbătă, din Sectorul 5

Sursa: Facebook; Unsplash

O fată în vârstă de 13 ani, pe nume Larisa, a dispărut în dimineața zilei de sâmbătă, 20 martie, din Sectorul 5 al Capitalei. Acum, aceasta este dată în urmărire națională.

Polițiștii au fost alertați duminică, 21 aprilie, în legătură cu dispariția tinerei de 13 ani. Conform informațiilor primite de la familia ei, Larisa ar fi plecat de acasă, din Sectorul 5, cu o zi în urmă, iar de atunci este de negăsit.

Tânăra în vârstă de 13 ani a dispărut în mod misterios din București

Minora a fost văzută ultima dată în Sectorul 5, din București, sâmbătă, în jurul orei 7:00 dimineața.

După ce părinții ei au alertat autoritățile, fata a fost dată în urmărire la nivel național.

„La data de 21 aprilie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată despre dispariția unei minore care, în cursul zilei de 20 aprilie 2024, in jurul orei 7.00, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 5 și nu a mai revenit până în prezent”, au precizat oamenii legii, potrivit spynews.ro.

Polițiștii au demarat o operațiune de căutare a Larisei și fac eforturi intense pentru a o găsi. În acest sens, oamenii legii au făcut publice detalii importante despre aspectul fizic al tinerei, pentru a fi recunoscută cu ușurință de persoanele care ar putea să o întâlnească. După ce au realizat descrierea ei, autoritățile i-au încurajat pe cetățeni să apeleze la numărul unic de urgență 112 dacă o întâlnesc pe tânăra dispărută sau dacă dețin detalii relevante pentru anchetă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: A fost găsit trupul neînsuflețit al tinerei însărcinate din Moldova! Ana-Maria dispăruse acum o săptămână, după ce a urcat într-o mașină la ocazie

Polița a transmis semnalmentele tinerei de 13 ani dispărute din București

În ziua în care a dispărut, tânăra de 13 ani purta un tricou alb, o bluză de trening neagră pe deasupra și o pereche de încălțăminte albă, tip sport. Aceasta are ten măsliniu, ochi căprui păr brunet, fața ovală, înălțimea de 1,50 m și greutatea de 45 de kg.

„Minora dispărută se numeşte Iancu Larisa, este în vârstă de 13 ani şi are următoarele semnalmente: î nălţime: 1,50 m, greutate 45 kg, constituție astenică, față ovală, ten măsliniu, păr negru,

ochi căprui. La data dispariției purta: bluză de trening neagră, tricou alb și pantofi albi tip sport.

Citește și: Ai văzut-o? Copilă de doi ani dispărută în Serbia, căutată pe teritoriul României. Autoritățile fac apel la populație pentru a o găsi pe Danka

Polițiștii au demarat procedurile de depistare a persoanei în cauză, aceasta fiind dată în urmărire la nivel național.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, au transmis reprezentanții poliției, conform sursei citate.