Ea ii trimitea bani pentru casa, dar barbatul mobila apartamentul vecinei! Cum s-a razbunat o femeie pe amanta sotului si cum a devanit totul caz in instanta! Elena Banciu, juratul de la "Ne vedem la tribunal" explica ce poate face sotia inselata

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 22:12

Daniela si-a iesit din minti cand a aflat ce a facut sotul ei cu banii trimisi de ea din strainatate. Femeia nu a mai rezistat si i-a spart dintii rivalei.

Daniela s-a adresat juratei de la emisiunea "Ne vedem la tribunal" pentru a afla cum poate recupera banii investiti de catre sotul ei in casa amantei. Desi pare imposibil, acest lucru se poate demonstra pe cale legala si femeia isi poate recupera bunurile.

Insa, ca sa fie totul si mai complicat Daniela nu a rezistat tentatiei de a-i aplica o corectie amantei careia i-a scos dintii din gura in urma bataii.

Nu este mandra de acest lucru, mai ales ca totul s-a intamplat in fata copiilor, insa, macar s-a descarcat!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Un alt caz destul de complicat intre doi soti in ce priveste implincarea minorilor il puteti urmari in editia de sambata a emisiunii "Ne vedem la tribunal", de

la ora 21:30, pe Kanal D!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.