„Ea ni te-a luat tată drag şi bun". Bătrânul dispărut de șase zile a fost găsit fără viață

Author: Bianca Vidoi

Bătrânul dispărut de șase zile a fost găsit fără viață

Sursa: Pexels.com

Un bătrân din Zărneşti ce era căutat de șase zile de către autorități, a fost găsit fără viață pe un munte în Munţii Piatra Craiului.

Pensionarul a lipsit din locuința sa de șase zile, acesta fiind cunoscut pentru pasiunea sa pentru natură. Acesta a plecat de acasă la data de 5 august, spre zona denumită “Sub Bărc”.

Citește și: O fată de opt ani a fost răpită din casă chiar de îngrijitor. „Am făcut-o doar pentru că m-au acuzat că le-am furat lucrurile”

Bătrânul dispărut de șase zile a fost găsit fără viață

Bărbatul găsit fără viață în Munţii Piatra Craiului a plecat de acasă la data de 5 august, atunci când a plecat spre zona denumită “Sub Bărc”, însă din acel moment, membrii familiei nu l-au mai văzut pe pensionar. După patru zile de la dispariția bărbatului pasionat de natură, familia acestuia a fost de acord cu mediatizarea cazului pentru a exista șanse cât mai mari pentru a îl găsi în viață.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Vestea șocantă că trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit a venit vineri, atunci când acesta a fost găsit fără suflare în Munții Piatra Craiului, în afara traseului turistic către cabana Curmătura. Acesta a fost găsit într-o zonă în care era terenul accidentat și se crede că acesta a căzut și nu a mai putut face nimic din acel moment.

„În urma activităților de căutare a persoanei dispărute TETEA OLIVER, în vârstă de 83 de ani, din orașul Zărnești, județul Brașov, acesta a fost găsit decedat în Munții Piatra Craiului, în afara traseului turistic către cabana Curmătura.În urma examinării sumare, s-a constatat că acesta prezenta urme de cădere și rostogolire pe teren accidentat.În cauză cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care a survenit decesul acestuia”, a anunțat Salvamont Zărneşti, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Ce a vrut să facă un bărbat de 50 de ani înainte să se înece în canalul Dunăre-Marea Neagră. Salvatorii nu au mai putut face nimic pentru victimă

„Ea ni te-a luat tată drag şi bun"

După vestea șocantă pe care membrii familiei au aflat-o, aceștia au postat un mesaj simplu și plin de însemnătate pe rețelele lor de socializare: „Ai iubit pădurea şi ea ni te-a luat tată drag şi bun". Polițiștii au fost sesizați în legătură cu pensionarul dispărut la data de 6

august, în jurul orei 13.00. Aceștia au început să investigheze cazul de dispariție a lui T. OLIVER, în vârstă de 83 de ani, după ce acesta nu a mai fost văzut de familie începând cu data de 5 august, atunci când mergea spre zona denumită “Sub Bărc”, din localitate.

Citește și: Motivul halucinant pentru care fetița de 11 ani din Ilfov, dispărută vineri, se afla în casa bărbatului care a agresat-o. Ce au observat părinții minorei când a ajuns acasă

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.