Ea va fi noua parteneră a celebrului actor Cagatay Ulusoy! Este vorba despre una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe din Turcia!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 apr 2022, 17:33

Cagatay Ulusoy, unul dintre cei mai apreciati actori din Turcia

Sursa: Instagram Cagatay Ulusoy

Îndrăgitul actor Cagatay Ulusoy a revenit în forță pe platourile de filmare după o perioada destul de tumultoasă pe care a trăit-o în ultimii ani.

Carismaticul Cagatay Ulusoy a lăsat în urmă trecutul tumultos și a redevenit același actor ambițios și pasionat și a decis să se dedice din nou trup și suflet carierei sale. În ultimii ani, tânărul actor s-a confruntat cu multe probleme pe plan personal, după ce a ajuns în față instanței din Istanbul, acuzat de trafic și consum de droguri.

Anul trecut celebrul Cagatay Ulusoy a fost cooptat într-un nou proiect ce se anunță unul de excepție, că de altfel toate cele în care el a jucat până în prezent.

Actorul a reușit să își încheie socotelile cu trecutul lui zbuciumat și în prezent se pregătește intens pentru noul serial în care va juca în viitorul apropiat.

Ea va fi noua parteneră a celebrului actor Cagatay Ulusoy

Publicul din România l-a cunoscut pe celebrul Cagatay Ulusoy încă din anul 2014, când a jucat în serialul Feriha, alături de actrița Hazal Kaya iar apoi în producția Yaman, în anul 2017, în care a avut-o drept partenera pe Serenay Sarikaya, care i-a devenit și iubita la acea vreme.

La începutul acestui an, presa din Turcia a anunțat faptul că celebrul actor Cagatay Ulusoy va juca într-un nou serial, intitulat Süslü Korkuluk (Sperietoarea de lux), o producție realizată de OGM Pictures, ale cărei filmări vor începe în curând. Serialul va fi difuzat pe platforma Netflix cu denumirea Terzi (Croitorul). 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Inițial s-a vehiculat zvonul că actrița care îi va fi partenera este nimeni altă decât Alina Boz, ulterior a fost lansată vestea că de fapt celebra actrița Esra Bilgic îi va fi alături în nouă producție. Între timp însă se pare că cele două actrițe au renunțat din anumite motive și s-au retras din proiect înainte de începerea filmărilor.

Citeste si: Cagatay Ulusoy se însoară anul acesta! Actorul și iubita lui, ultimele pregătiri înainte de nuntă. Detalii inedite despre marele eveniment

Potrivit viatacuaromadecafea.com, de curând s-a aflat oficial faptul că partenera lui Cagatay Ulusoy va fi talentată actrița Şifanur Gül, o tânăra speranța a cinematografiei turcești. Superbă actrița are doar 27 de ani și provine din Ankara, acolo unde a studiat Facultatea de Teatru și Film. Până în prezent frumoasă actrița a jucat doar în cinci seriale de televiziune, care i-au adus mari succese și satisfacții pe plan profesional, propulsând-o printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație.

Citeste si: Topul celor mai premiate filme și seriale turcești. Telespectatorii din România sunt din ce în ce mai captivați de producțiile realizate în Turcia, care au un succes răsunător!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.