Ea va fi noua parteneră a celebrului Onur Tuna în viitorul proiect! Tânăra este considerată una dintre cele mai talentate și frumoase actrițe din Turcia!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 nov 2021, 19:45
onur tuna Foto(4)

Onur Tuna, un nou rol spectaculos intr-un viitor proiect de televiziune

Sursa: Instagram Onur Tuna

După o pauză binemeritată de câteva luni, după încheierea serialului Doctorul minune, Onur Tună va continuă să joace în noi proiecte importante.

Onur Tuna s-a bucurat de mare succes datorită rolului jucat în serialul Doctorul minune, unde a dat viață personajului Ferman, un strălucit medic chirurg, care a fascinat telespectatoarele cu alura sa.

Ea va fi nouă partenera a celebrului Onur Tuna în noul proiect!

Deși are doar 36 de ani, Onur Tuna a decis să nu rateze nicio nouă oportunitate dintre multele ce i-au fost oferite în noul sezon al serialelor turcești.

Astfel, celebrul actor a și ales deja proiectul din care va face parte în viitorul apropiat. Acesta va începe în curând filmările la noul serial ce se va intitula „Mahkum” („Deținutul”), care va avea mulți alți actori renumiți în distribuție.

Citeste si: Ea este iubita lui Ferman din serialul Doctorul minune, in viata reala! Iata cu cine se iubeste Onur Tuna, actorul cu cei mai frumosi ochi din Turcia!

Potrivit tvmania.ro, mult astpetata producție „Mahkum” („Deținutul”) în care îndrăgitul actor Onur Tuna va interpreta rolul principal, este inspirată după un celebrul serial coreean, cu titlul internațional „Innocent Defendant”, difuzat cu mare succes în Coreea de Sud în anul 2017. Serialul îl va avea drept regizor pe renumitul Volkan Kocatürk, iar scenariul este realizat de Ugras Güneș și casă de producție este aceeași care a creat și producția fenomen Doctorul minune.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În cadrul serialului „Mahkum”, actorul Onur Tuna va interpreta rolul Firat Bulut, un procuror apreciat ce va trece prin multe provocări uluitoare.

Partenera să din acest serial ale cărui filmări au început în luna septembrie în Turcia, va fi frumoasă actrița Seray Kaya, care a jucat recent în serialul „Femeie în înfruntarea destinului”.

Iar din distribuție vor mai face parte actor precum: İsmail Hacıoğlu (care a jucat în serialul „Băiatul meu”), Tugay Mercan („Fetița mea”), Anil Ilter („Mireasă din Istanbul”), Melike Ipek Yalova („Mă numesc Züleyha”).

Potrivit presei din Turcia, serialul ar urmă să între pe micile ecrane undeva în luna decembrie sau cel târziu în ianuarie.

Citeste si: Actorii din serialul Doctorul minune, nostalgici după filmările realizate împreună pentru producția fenomen! Iată cum și-au luat rămas bun indragitii protagoniști!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.