Ea va fi noua partenera a celebrului Taner Olmez in noul lor proiect de televiziune! Tanara este considerata una dintre cele mai frumoase actrite din Turcia!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 dec 2021, 17:26
video Foto(4)

Taner Olmez va continua sa joace in noi proiecte importante de televiziune, dupa mare succes inregistrat datorita rolului din serialul Doctorul minune.

Dupa ce s-a bucurat de succesul imens dobandit datorita rolului Ali Vefa, jucat magistral in serialul Doctorul minune, tanarul si talentatul actor Taner Olmez, a decis ca nu trebuie sa piarda timp pretios pentru cariera sa si la scurta vreme a acceptat sa joace intr-un nou proiect de televiziune ce se anunta la fel de interesant, ce cu siguranta va cuceri publicul.

Ea va fi noua partenera a celebrului Taner Olmez in noul lor proiect de televiziune!

Desi a filmat timp de aproape doi ani de zile alaturi de colegii sai pentru serialul fenomen Doctorul minune, care i-a adus mari satisfactii, precum si celebritatea internationala, Taner Olmez pare de neoprit si isi doreste sa evolueze si mai mult in cariera si sa mearga pe acelasi trend ascendent, pentru a-si incanta publicul in continuare cu talentul si carisma sa.
tanara sa sotie, Ece Çeşmioğlu, il intelege perfect deoarece si ea este actrita si are acelasi avant revolutionar cand vine vorba de cariera si il sustine in orice decizie va lua.

Citeste si: Cum arată Ece Cesmioglu, soția celebrului actor Taner Olmez, in cea de-a patra lună de sarcină! Iată cum a fost surprinsă viitoarea mămică!

Taner Olmez va face parte din distributia sezonului doi al serialului „Alef”, ale carui filmari vor incepe in curand in Turcia, in care tanarul actor o va avea drept partenera pe una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din tanara generatie din Turcia, Aybüke Pusat, in varsta de 26 de ani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aybüke Pusat este o actriță de origine turcă, dansatoare de balet, model și titular al paginii de înfrumusețare care a fost încununată Miss Earth Turcia 2014 și ar fi trebuit să reprezinte țara ei la concursul Miss Earth 2014, insa treptat s-a dedicat pasiunii

sale pentru teatru si a inceput sa filmeze pentru diverse proiecte de televiziune. Aceasta a urmat Facultatea de Teatru in cadrul Universitatii Hacettepe din Ankara.

Citeste si: Serialul Doctorul minune continuă să facă minuni! Indragita productie a cucerit si America Latina fiind cea mai vizionata pe platforma HBO Max