Ebru Şahin, apariție de senzație la scurt timp după nuntă! Iată unde a fost surprinsă frumoasa actriță proaspăt căsătorită!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 iul 2022, 17:41
Foto(6)

Îndrăgita actriță Ebru Şahin s-a căsătorit cu iubitul ei, Cedi Osman și au decis să mai rămână câteva zile în Ohrida, în Macedonia de Nord, țară natală a sportivului.

Ebru Şahin este considerată una dintre cele mai talentate și frumoasă actrițe ale momentului în Turcia. Deși are doar 28 de ani, superbă actrița a reușit să fascineze publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul ei deosebit și cu frumusețea ei răpitoare. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe Ebru Sahin încă din anul din anul 2018, când a jucat în serialul Prețul fericirii, apoi în anul 2019, a reapărut la Kanal D, în serialul Mireasă din Istanbul și în anul 2021 a reapărut în producția turcească Hercai, în care a interpretat rolul principal, alături de renumitul Akin

Akinozu.

Ebru Sahin, apariție de senzație la scurt timp după nuntă

Dincolo de platourile de filmare, Ebru Sahin trăiește în viață personală cea mai frumoasă perioada. De curând frumoasă actrița s-a căsătorit cu alesul inimii sale, talentatul baschetbalist Cedi Osman.

Citeste si: Nunta anului în Turcia! Celebra Ebru Şahin, eroina serialului Hercai, s-a cununat civil cu baschetbalistul Cedi Osman! Iată ce rochie nonconformistă a purtat superba actriță și unde a avut loc fastuosul eveniment

Fericitul și fastuosul eveniment s-a defașurat în Ohrida, în Macedonia de Nord, țară natală a sportivului, acolo unde au avut alături rude, prieteni și colegi de breaslă. Frumoșii miri au strălucit la petrecere s-au bucurat de cele mai intense clipe de fericire din viața lor. Mireasa Ebru Sahin a ales să poarte o rochie albă scurtă din dantelă, la care a asortat o superbă pălărie albă și elegantă și o pereche de sandale albe cu platforma, în vreme ce soțul ei, Cedi Osman a purtat un costum alb și elegant de culoare crem și o cămașă albă.

Cei doi martori care au asistat la cununie au fost Abdullah Bulut (impresarul actriței) și Okan Can Yantır. Cununia și petrecerea s-au desfășurat pe un superb iaht, alături de invitați.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

La scurtă vreme după căsătorie, celebra actriță Ebru Sahin a publicat o imagine de senzație, în care apare în costum de baie, pe malul marii, tot în Macedonia, acolo unde se pare că au mai rămas câteva zile.

Îndrăgită actrița are o silueta de invidiat și arată impecabil în costum de baie.

Citeste si: Ebru Şahin renunţă la actorie? Iată prima reacție a superbei actrițe după ce s-a zvonit că se va retrage din lumina reflectoarelor! „Sunt chestiuni private”