Ebru Sahin, eroina serialului Hercai, a recurs la un gest uluitor! Iată ce anume a hotărât celebra actriță să realizeze recent!

Author: Daniela Iliuta
ebru sahin din serialul hercai Foto(4)

Ebru Sahin, o actrita talentata si apreciata in Turcia

Sursa: Instagram Ebru Sahin

Îndrăgită actriță Ebru Sahin a făcut un nou pas important în continuarea inițiativelor sale caritabile.

Ebru Sahin, una dintre cele mai îndrăgite actrițe de publicul serialelor TV, a primit mereu laude din partea fanilor sai pentru inima ei generoasă. De aceasta data, protagonista serialului „Hercai” a recurs la un gest uluitor de altruism și bunătate sufleteasca.

Ebru Sahin, eroina serialului Hercai, a recurs la un gest uluitor de generozitate!

Îndrăgită actriță Ebru Sahin a decis să plătească niște burse pentru câteva fete care au ales să-și continue studiile universitare în domeniul Ingineriei.

Că parte a acestor inițiative și pentru a-și arăta încă o dată generozitatea, ea arată clar că este prezentă oricând și oriunde atunci când e nevoie de ajutorul ei, mai ales când e vorba despre tineri care își doresc să studieze.

Citeste si: Primele imagini cu celebra Ebru Sahin din culisele noului serial la care filmeaza! Iata ce sacrificii uriase face indragita actrita!

Între timp, logodnicul ei, baschetbalistul de la Cleveland, Cedi Osman, a vorbit despre dragostea lui pentru Ebru Şahin și despre ce a simțit acesta în momentul minunat în care a decis să o ceara în căsătorie într-un scurt interviu. În cadrul interviului respectiv tânărul sportiv a menționat că povestea lor de iubire reprezintă cel mai frumos lucru din viața lui și că propunerea să a avut o mare încărcătură emoționala.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mai mult decât atât Cedi Osman a mai dezvăluit și faptul că achiziționase inelul de logodna cu mult timp în urmă, dar și-a găsit curajul să o ceară pe Ebru de sotie abia anul acesta, după ce aceasta și-a încheiat un proiect profesional important.

După uriașul succes de care s-a bucurat datarita rolului Reyyan din producția "Hercai", Ebru Sahin a revenit rapid pe platourile de filmare încă de la începutul acestei toamne, după numai câteva luni de odihna binemeritate după inchierea filmărilor și în curând vă reveni și pe micile ecrane în Turcia, cu un nou rol extrem de dificil dar și important pentru cariera să. Este vorba despre rolul războinicei Akkiz, din serialul cu tema istorica, intitulat "Destan".


Un rol pe cât de dificil, pe atât de ofertant și de frumos. Luna trecuta, Ebru Sahin le-a transmis fanilor sai în mediul virtual faptul că filmările pentru noul ei serial în care vă juca din nou rolul principal au început oficial și foarte bucuroasa că putea ajunge din nou la inimile telespectatorilor.

Citeste si: Incredibil! Cat a costat inelul de logodna primit de celebra actrita Ebru Sahin? Iata ce suma fabuloasa a cheltuit iubitul ei, baschetbalistul Cedi Osman!

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.