Ebru Sahin, eroina serialului Hercai, declarații surprinzătoare cu doar câteva zile înainte de nuntă! Iată ce a mărturisit celebra actriță care se pregătește intens pentru marele eveniment!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 iun 2022, 01:31
Foto(4)

Superb actriță Ebru Sahin a făcut declarații inedite cu doar câteva zile înainte de a se căsători cu alesul inimii sale, Cedi Osman.

Ebru Sahin are doar 28 de ani și aproape un deceniu de experiență în domeniul actoriei, însă cu toate acestea superbă actrița a reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul ei desăvârșit și cu frumusețea uluitoare. În ultimii ani celebra actrița s-a bucurat de seccese din ce în ce mai mari și de premii importante ce i-au încununat reușitele. Însă și pe plan personal, frumoasă Ebru Sahin se poate consideră o femeie împlinită și fericită, deoarece urmează să se castoreasca.

Ebru Sahin, declarații surprinzătoare cu doar câteva zile înainte de nuntă

Superbă actrița Ebru Sahin a devenit cunoscută și admirată și de publicul din România, încă din anul 2018, când a jucat în serialul Prețul fericirii, apoi în producția Mireasă din Istanbul, în anul 2019 și ulterior această a revenit la Kanal D în serialul de excepție Hercai, în care a făcut furori în rolul principal, alături de celebrul actor Akin Akinozu.

Citeste si: Ebru Şahin și iubitul ei, Cedi Osman, au sărbătorit oficial logodna! Protagonista din serialul ”Hercai” a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 28 de ani- Foto

De curând, Ebru Sahin și viitorul ei soț, baschetbalistul Cedi Osman, au început pregătirile intense pentru nuntă care va avea loc pe 7 iulie în stațiunea Cesme. Cei doi îndrăgostiți s-au logodit anul trecut în timpul unei vacanțe în Cappadocia, însă au organizat petrecerea de logodnă abia anul acesta în Istanbul, alături de rude, prieteni și colegi de breaslă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Zilele trecute frumoasă actrița Ebru Sahin a fost surprinsă de jurnaliști în cartierul Nişantaşı din Istanbul, care nu au ezitat să o întrebe cum decurg pregătirile pentru marele eveniment. Această a ținut a dezmintă știrea care s-a vehiculat în presă din Turcia, despre faptul că va există o petrecere de nuntă și în America.

"Am văzut această ştire în ziare. Nuntă noastră va fi în Turcia(...) Aproape am terminat toate pregătirile. Terminăm lucrurile mărunte care lipsesc!", a spus Ebru Sahin, potrivit gecce.com.tr

Citeste si: Ebru Şahin renunţă la actorie? Iată prima reacție a superbei actrițe după ce s-a zvonit că se va retrage din lumina reflectoarelor! „Sunt chestiuni private”