Ebru Sahin, eroina serialului Hercai, momente de senzație în luna de miere! Iată cum a fost surprinsă superba doamnă Osman!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 aug 2022, 16:44
Foto(7)

Încântătoarea actrița Ebru Sahin a publicat câteva imagini uluitoare din timpul lunii de miere petrecute alături de soțul ei, Cedi Osman.

Îndrăgita actriță Ebru Sahin și soțul ei, Cedi Osman petrec o continuă luna de miere de când s-au căsătorit. Mai întâi cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de câteva zile de relaxare la malul marii în Macedonia de Nord și apoi au plecat în Insulele Seychelles. De curând Ebru Sahin, care obișnuiește să împărtășească fanilor ei cele mai frumoase momente din viață să personală, a publicat câteva imagini spectaculoase în care apare extrem de fericită și de încântată de frumusețile naturii, de pe malul Oceanului Indian.

Ebru Sahin, eroina serialului Hercai, momente de senzație în luna de miere

Ebru Şahin se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia. Deși are doar 28 de ani frumoasă actrița a acumulat un deceniu de experiență pe platourile de filmare deoarece a început să joace de la o vârstă destul de fragedă, când încă studia în cadrul Facultății de Teatru din Istanbul.

Publicul din România a cunoscut-o pe talentată actrița Ebru Sahin încă din anul 2018, când a jucat în serialul Mireasă din Istanbul, iar apoi a revenit la Kanal D în producția Hercai, în care a jucat rolul principal.

Citeste si: Ebru Şahin renunţă la actorie? Iată prima reacție a superbei actrițe după ce s-a zvonit că se va retrage din lumina reflectoarelor! „Sunt chestiuni private”

Celebra actrița se bucură de mare succes pe plan profesional și totodată trăiește și cea mai frumoasă perioada a vieții sale, deoarece s-a căsătorit de curând cu renumitul sportiv Cedi Osman și este extrem de fericită și de împlinită. Cei doi s-au logodit anul trecut în timpul unei vacanțe petrecute în Capadoccia, acolo unde Cedi Osman i-a dăruit un superb inel de logodnă și a cerut-o în căsătorie.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Anul acesta cei doi îndrăgostiți au organizat mai întâi în luna mai o mică petrecere pentru a marca logodnă, iar în luna iulie au decis să organizeze două petreceri de nuntă, una pe 4 iulie, în Macedonia de Nord, țară natală a lui Cedi Osman și una pe 7 iulie, în Cesme, în Turcia, acolo unde s-au cunoscut cu câțiva ani în urmă și s-au îndrăgostit iremediabil.

La scurt timp după cele două nunți, Ebru și Cedi Osman au plecat în luna de miere în Insulele Seychelles, unde se bucură încă de soare și de frumusețile Oceanului Indian. Recent Ebru Sahin a publicat câteva imagini spectaculoase din insoritele insule, în care apare alături de soțul ei și sunt extrem de fericiți și împliniți.

Citeste si: Ebru Şahin şi Cedi Osman au spus din nou DA! Iată cum au strălucit cei doi miri la cea de-a doua lor nuntă, care a avut loc la Çeşme, în Turcia! Iată ce ținute spectaculoase au ales!

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.