Ebru Sahin, eroina serialului Hercai, și-a uluit fanii cu cea mai recentă apariție! De necrezut ce a făcut celebra actriță!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 dec 2021, 13:59
ebru sahin din serialul hercai Foto(4)

Ebru Sahin, o actrita talentata si apreciata in Turcia

Sursa: gecce.com.tr

Ebru Sahin este una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia. Iată cum a fost surprinsă.

Actrița Ebru Sahin are doar 27 de ani însă a acumulat aproape șase ani de exeprienta pe platourile de filmare. După marele succes de care s-a bucurat recent pentru rolul principal magistral jucat în serialul Hercai, Ebru Sahin a a fost cooptată într-un alt proiect de amploare, un serial cu tema istorică, denumit Destan, care se anunță la fel de promițător.

Ebru Sahin, eroina serialului Hercai, și-a uluit fanii cu cea mai recentă apariție!

Ebru Sahin a venit pe lume în anul 1994, în Istanbul, într-o familie simplă. Părinții săi i-au descoperit încă din copilărie talentul și pasiunea pentru actorie, însă nu a renunțat nici la prima să mare pasiune baschetul, pe care l-a practicat de mică. Astfel, peste ani Ebru a decis să meargă pe calea sportului și s-a înscris la Facultatea de Sport, în cadrul Universității din Istanbul. Treptat însă a realizat că nu poate renunta nici la actorie și astfel a decis să urmeze în paralel și cursurile Facultății de Teatru și Film tot în cadrul Universității din Istanbul,

pe care le-a absolvit cu brio anul trecut.

Citeste si: Ebru Sahin, schimbare radicala de look pentru noul proiect profesional! Iata in ce tara exotica a inceput sa filmeze frumoasa actrita si cum a fost surprinsa!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Încă de pe băncile facultății, Ebru Sahin a primit primele propuneri de a juca în seriale și filme artistice, pe care le-a acceptat că pe noi provocări pentru carieră sa.

După marele succes înregistrat de rolul ei jucat în serialul Hercai, Ebru Sahin se bucură acum de alt succes răsunător cu rolul central jucat în serialul Destan, la care filmează în prezent.

De curând, frumoasă actrița și-a surprins fanii cu o nouă apariție a să cu totul inedită. Această a participat în cadrul unei emisiuni desfășurate pe un post de muzică, în care a fredonat câteva melodii superbe.

Celebra actrița a dovedit tuturor că este înzestrată și cu o voce minunată.

Citeste si: Debut impresionant pentru serialul istoric în care Ebru Sahin joacă rolul principal! Iată cum o susține de la depărtare logodnicul ei, Cedi Osman!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?