Ebru Șahin, frumoasa actriță din serialul ”Hercai” începe o nouă etapă în cariera sa. Ce va face din toamnă

Author: Ana Dinu
Actualizat: 26 iul 2022, 16:40
Ebru Șahin, o noua etapă in cariera profesionala

Ebru Șahin, actrița care o interpretează pe Reyyan în serialul turcesc ”Hercai”, care a cunoscut un real succes pe micile ecrane, se pregătește pentru o nou etapă în cariera sa. Îndrăgita actriță a batut deja palma pentru următorul proiect TV.

Srialul ”Hercai” a cunoscut un real succes la nivel internațional, astfel, Ebru Șahin care o interpretează pe Reyyan, a devenit cunoscută în toate colțurile lumii. După terminarea proictului ”Hercai”, frumoasa actriță a fost asaltată de propuneri pentru viitoarele sale proiecte.

Ebru Șahin începe o nouă etapă în cariera sa profesională

După terminarea filmărilor pentru serialul ”Hercai”, în luna aprilie a acestui an, Ebru Șahin a plecat într-o vacanță binemeritată în Maldive, alături de iubitul său, baschetbalistul Cedi Osman, cu care are o relație la distanță, el jucând în SUA, în campionatul

NBA.

Frumoasa actriță a avut parte de o vacanță memorabilă, iubitul său a cerut-o în casătorie, iar frumoasa Ebru a exprimat un ”Da” extrem de hotărât. Conform tabloidelor turcești, cei doi au programat ceremonia de logodnă pe 25 iunie, iar nunta au plănuit-o pentru luna septembrie anul viitor. Deși cuplul nu a confirmat nimic, o poză postată recent pe InstaStory de către baschetbalist, în care actrița apare alături familia lui, pare să confirme planurile celor doi.

Zvonuri au început să apară despre viitorul proiect la care Ebru Șahin urmează să lucreze din toamnă. Deși a spus că vrea ca această vară să fie una liniștită, să petreacă timp alături de logodnicul său și de familie, după trei ani în care a lucrat la proiectul ”Hercai”, se pare că turcoaica deja negociază pentru următorul său proiect.

Citeste si: Miran din serialul "Hercai", dezvaluiri neasteptate despre relatia cu iubita sa! Ce a spus celebrul Akin Akinozu despre o posibila casatorie?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ebru Șahin va juca rolul princial într-un film istoric

Ei bine, conform presei din turcia, Ebru va fi protagonista unui serial care va fi difuzat din toamnă pe ATV, postul pe care a fost difuzat și ”Hercai”.

Producția va fi una istorică, făcută de echipa care s-a ocuptat și de cunoscutele seriale ”Putere și Glorie” și ”Kuruluș: Osman”, al cărui protagonist este, de doi ani, cunoscutul actor Burak Ozcivit.

Numele noului serial este la acest moment ”Destan”, care ar urma să fie difuzat pe postul ATV din toamnă, în serile de duminică, pe tronsonul unde era difuzat ”Hercai”.

Serialul ”Destan” va fi o poveste de dragoste epică, plasată în secolul al IX-lea, în stepele Asiei Centrale, înainte ca turcii să treacă la Islam. Protagoniștii vor fi o fată orfană dintr-un trib de munte, rol pe care îl va juca Ebru Șahin, și băiatul unui han, actorul care va juca în rolul masculin încă nu a fost anunțat.

Citeste si: Dilsah din serialul Hercai, o actrita desavarsita! Incredibil cati ani are si cum arata in realitate celebra Aysun Metiner!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.