Ebru Șahin renunță la actorie? Celebra actriță vrea să se stabilească în SUA, împreună cu soțul ei

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 24 mai 2023, 02:05
Ebru Șahin renunță la actorie Foto(4)

Ebru Șahin renunță la actorie

Sursa: Instagram

Ebru Șahin traversează cea mai frumoasă perioadă din viața ei și are planuri mari de viitor.

Frumoasa actriță care a dat viață personajului Reyyan în serialul ”Hercai”, care a fost difuzat de Kanal D, trăiește momente unice în viața ei, după ce s-a căsătorit cu iubitul ei, Cedi Osman, însă are și planuri mari de viitor.

Ebru Șahin plănuiește să se retragă din lumina reflectoarelor

Recent s-a zvonit că Ebru Șahin ar renunța la actorie pentru a se stabili în SUA, împreună cu soțul ei, jucătorul de baschet Cedi Osman. 

În prezent, actrița filmează pentru ultimul episod al serialului ”Destan” în care a jucat în rol principal.

Potrivit presei din Turcia, se pare că actrița nu are gânduri radicale, ba chiar poartă deja discuții pentru noi proiecte de televiziune, digitale și filme, potrivit viatacuaromadecafea.

Citeste si: Ebru Sahin, eroina serialului Hercai, momente de senzație în luna de miere! Iată cum a fost surprinsă superba doamnă Osman!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ebru Șahin și Cedi Osman au avut parte de o nuntă de vis, evenimentul a fost unul dublu, în primă fază au organizat o nuntă de vis în Macedonia, locul din care soțul actriței provine, iar apoi au organizat o petrece și în Turcia. 

După fericitul eveniment, cei doi au plecat în mai multe vacanțe de lux, fie în Grecia, Italia, chiar și în Africa, unde s-au bucurat de timpul petrecut împreună ca soț și soție. 

Actrița a făcut senzație în mediul online cu fotografiile din destinațiile exclusiviste pe care le-au vizitat. După un an plin, în care a fost implicată în mai multe proiecte, în această vară s-a bucurat la maxim de vacanțe și s-a relaxat așa cum se cuvine. Ebru radiază de fericire și asta se poate observa cu ochiul liber.

Citeste si: Serkan Çayoğlu și Özge Gürel, actrița din “Suleyman Magnificul”, s-au căsătorit civil! La sfârșitul evenimentului, actorii au donat cadourile primite de la invitați unei fundații care sprijină copiii bolnavi de cancer

 

Taguri:

Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.