Ebru Șahin, Reyyan, din noul serial “Hercai”, cucerește fanii cu frumusețea sa

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 feb 2021, 11:23
hercai serial turcesc Foto(4)
Reyyan, eroina serialului Hercai.

Ebru Șahin, actrița care dă viață personajului principal feminin Reyyan, din îndrăgita producție turcească “Hercai”, difuzată de luni până miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D, a cucerit inimile fanilor săi, atât prin talentul actoricesc, dar și prin frumusețea sa.

Ebru Șahin, în vârstă de 27 de ani, se bucură de o continuă acensiune în plan profesional, ea fiind una dintre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație de actori turci. În egală măsură, frumoasa actriță este una dintre mai populare și iubite în rândul fanilor îndragitei producții “Hercai”. 

Ebru Șahin, Reyyan, din noul serial “Hercai”, una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia

Recent, Ebru Șahin a împărtășit fanilor, prin intermediul rețelelor de socializare, câteva fotografii cu ea, dar și cu partenerul ei din serialul “Hercai”, actorul Akın Akınözü, cel care interpretează rolul Miran, postare extrem de apreciată de fanii actriței dar și ai serialului. Fotografiile carismaticilor actori au primit mii de aprecieri, în scurt timp, iar comentariile pozitive și laudele nu au întârziat să apară în rândul fanilor.

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Hercai! Iata detalii fascinante despre renumitii protagonisti, dincolo de platourile de filmare!

“Ești foarte frumoasă”, “Sunteți minunați!”, “Aceste fotografii sunt incredibile!”  sunt doar câteva dintre mesajele primite la postarea frumoasei actrițe Ebru Șahin, din partea utilizatorilor rețelelor de socializare.

Carismaticii și talentații actori Ebru Șahin, alias Reyyan, și Akın Akınözü, Miran, sunt protagoniștii noului serial “Hercai”, și pot urmăriți, în îndrăgita producție turcească, săptămânal, de luni până miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Citeste si: Personajul Reyyan, din serialul „Hercai”, i-a oferit o lecție minunată de viață frumoasei Ebru Șahin, actrița care dă viață personajului principal feminin, din noua producție turcească de succes, de la Kanal D

Serialul „Hercai” prezinta povestea incredibila a unei tinere care plătește pentru greșelile din trecut ale familiei sale. „Hercai” îi are în centrul acțiunii pe Reyyan (interpretată de Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), doi tineri ale căror vieți, marcate de traume din copilărie, ajung să se îndrăgostească și să lupte pentru dragostea lor, în ciuda tuturor piedicilor.

Nu ratați în această seară, de la ora 20:00, un nou episod plin de emoție și suspans, din noul serial de succes “Hercai”, la Kanal D.

Citeste si: Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română- Episodul 2, sezonul 1, miercuri, 10 februarie 2021- VIDEO

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.