Ebru Sahin, schimbare radicala de look pentru noul proiect profesional! Iata in ce tara exotica a inceput sa filmeze frumoasa actrita si cum a fost surprinsa!

Author: Ana Filip
Actualizat: 22 aug 2021, 16:26
ebru sahin din serialul hercai Foto(7)
Ebru Sahin, una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia
Sursa: Instagram

Indragita Ebru Sahin a inceput de cateva saptamani filmarile pentru noul ei proiect! Iata in ce ipostaze inedite a fost surprinsa talentata actrita!

Dupa ce s-a bucurat de marele succes cu rolul Reyyan din serialul de exceptie "Hercai", celebra actrita Ebru Sahin a acceptat fara sa stea pe ganduri o noua provocare pentru cariera sa. Aceasta a fost cooptata in distributia unui serial turcesc de-a dreptul special, in care va interpreta tot rolul principal si care cu siguranta ii va aduce numai satisfactii pe plan profesional. De curand, indragita actrita le-a impartasit fanilor sai in mediul virtual cateva momente traite deja pe platourile de filmare ale noului ei proiect.

Ebru Sahin, schimbare radicala de look pentru noul ei proiect profesional!

La scurt timp dupa revenirea din vacanta minunata in Maldive, petrecuta alaturi de iubitul ei, baschetbalistul Cedi Osman, celebra Ebru Sahin a inceput filmarile pentru noul serial in care a fost cooptata. Este vorba despre un prim rol intr-o productie cu tema istorica ce se va imbina cu nuante romantice si chiar dramatice.


De curand, indragita Ebru Sahin le-a aratat si fanilor sai cum decurg filmarile, care se desfasoara pe continentul african. Spre surprinderea tuturor frumoasa actrita a recurs la o noua schimbare de look. Acesta are superbul par impletit, capatand o alura de femeie originara din Africa. Insa este la fel de frumoasa si atragatoare indiferent ce coafura ar adopta sau ce tinute ar purta.

Citeste si: Cum a ajuns Ebru Sahin celebra pe Instagram. Motivul pentru care actrita are peste 3 milioane de urmaritori

Noua productie in care va juca se va intitula ”Destan”, care va fi realizata de aceeasi casa de productie ca si celebrul serial Putere si glorie, care a facut furori in Turcia si in multe alte tari, fiind difuzat pe platforma Netflix.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Conform presei din Turcia, noul proiect, Destan, va fi o poveste captivanta de dragoste impletita cu nuante istorice. Se pare ca actiunea serialului va fi plasata undeva in secolul al IX-lea, in Asia Centrala. Personajul central va fi tanara si talentata actrita Ebru Sahin, care il va avea ca partener pe actorul Edip Tepeli.

Citeste si: Indragitul serial "HERCAI" se pregătește să cucerească o altă țară! Iata unde va fi difuzata fascinanta productie turceasca!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.