Ebru Şahin și Cedi Osman au revenit în Macedonia, locul în care și-au unit destinele în urmă cu câteva săptămâni. Imagini de senzație cu celebra actriță în Lacul Ohrid. Foto

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 15 apr 2023, 04:10

Ebru Şahin și Cedi Osman au revenit în Macedonia, locul în care și-au unit destinele în urmă cu câteva săptămâni. Celebra actriță s-a pozat doar în costum de baie în Lacul Ohrid

Sursa: Instagram

Ebru Şahin și Cedi Osman s-au căsătorit la începutul lunii iulie, în Ohrida, orașul natal al sportivului. Îndrăgostiți de acest loc, proaspeții căsătoriți au revenit în Macedonia de Nord, unde petrec câteva zile într-un loc minunat.

Ebru Şahin și Cedi Osman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de doi ani de zile, iar recent au devenit soț și soție. Nunta mult așteptată de toată lumea a avut loc în Ohrida, Macedonia de Nord, orașul natal al celebrului sportiv. De asemenea, proaspeții căsătoriți au mai organizat încă o petrecere în Turcia, la Cesme, locația în care s-au cunoscut în urmă cu doi ani și au devenit un cuplu. 

Ebru Şahin și Cedi Osman au revenit în Ohrida, destinația în care și-au unit destinele, după luna de miere petrecută în Grecia

Nunta celebrei actrițe a fost așteptată cu sufletul la gură, mai ales după cererea în căsătorie care a avut loc în Cappadocia și petrecerea de logodnă, care a avut loc la începutul lunii mai, unde au fost prezenți câțiva prieteni apropiați și rudele.

Ebru Şahin a spus cel mai hotărât DA din viața ei pe 4 iulie, în Ohrida, în Macedonia de Nord, orașul natal al soțului ei. La fericitul eveniment au fost prezenți rudele, prieteni și colegi de breaslă, însă acesta nu a fost singurul eveniment, căci proaspeții căsătoriți au mai organizat pe data de 7 iulie încă o petrecere, care a avut loc la Cesme, în Turcia, locul în care cei doi s-au cunoscut în urmă cu doi ani.

Citeste si: Nunta anului în Turcia! Celebra Ebru Şahin, eroina serialului Hercai, s-a cununat civil cu baschetbalistul Cedi Osman! Iată ce rochie nonconformistă a purtat superba actriță și unde a avut loc fastuosul eveniment

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Pentru că Ohrida a devenit locul lor de suflet, după luna de miere petrecută în Grecia, Ebru Şahin și Cedi Osman au revenit în Macedonia de Nord, acolo unde petrec câteva zile de vis.

În urmă cu câteva ore, actrița a postat, pe Instagram, câteva poze în costum de baie, în timp ce se bucura de soare și de apa caldă a lacului Ohrid.

Se pare că luna lor de miere nu s-a încheiat, astfel proaspeții căsătoriți se bucură de timpul petrecut împreună într-un cadru de vis.

Citeste si: Ebru Şahin şi Cedi Osman au spus din nou DA! Iată cum au strălucit cei doi miri la cea de-a doua lor nuntă, care a avut loc la Çeşme, în Turcia! Iată ce ținute spectaculoase au ales!

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.