Ecaterina Andronescu, ministrul educatiei, a fost implicata intr-un ACCIDENT rutier. Taxiul care a intrat in ea S-A RASTURNAT FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:56

Masina condusa de ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a fost implicata, sâmbata dupa-amiaza, intr-un accident rutier in sectorul 1 al Capitalei, in care autoturismul sau a fost lovit de un taxi, demnitarul fiind ranit usor, potrivit primelor informatii.

Accidentul s-a produs in intersectia strazilor stirbei Voda- Luterana, in jurul orei 15.50. In urma accidentului taxiul s-a rasturnat, iar Andronescu a fost ranita la o mâna. Ambele masini implicate sunt marca Logan.

 

La fata locului s-au deplasat echipaje medicale, care au acordat primele ingrijiri atât ministrului, cât si taximetristului.

 

Unii martori le-au spus politistilor ca accidentul s-a produs dupa ce taxiul a patruns in intersectie pe culoarea rosie a semaforului.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Contactata ulterior, ministrul Educatiei a ca se simte bine, având doar arsuri la trei degete ca urmare a deschiderii airbag-ului.

 

"Sunt bine, nu am mers la spital, sunt la minister acum. Am doar arsuri la trei degete de la o mâna, ca urmare a deschiderii airbag-ului. M-am si speriat putin", a spus ministrul.

 

"Eu am intrat in intersectie pe verde. Taxiul venea din stânga, pe stirbei Voda spre Ateneu, si a trecut pe rosu, crezând probabil ca se poate proteja, ca sa spun asa, in urma unui autobuz care, in intersectie, a virat dreapta, pe verde intermitent", a explicat demnitarul.



/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/dsc-1245-9f89f181949c782acae5ce07bc5e76a5.jpg
Sursa: Mediafax.