Echipa „Asta-i Romania” in Ferentari, la kilometrul zero al mizeriei

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 09:08

Sambata seara, de la ora 20.00, echipa emisiunii “Asta-i Romania!” ii invita pe telespectatorii Kanal D intr-o vizita in Ferentari.

Filmarea reportajului a avut loc cu cateva zile inainte de alegerile locale, “prilej” pentru autoritati sa le arate locuitorilor ca le pasa de ei. In ghetourile mizere, oamenii traiesc laolalta cu sobolanii care circula nestingheriti printre gunoaie. O senzatie de lesin te incearca doar daca privesti, daramite sa mai si simti mirosul!

Le facem buzunarele pline si dupa aia fac un rahat aici! ”, se plange un barbat.

Desigur, se refera la cei pe care ii vor vota. Nu se mai lasa pacaliti de autoritati, dar sunt permanent pacaliti de viata. Sa te nasti si sa traiesti aici pare un blestem. Dar azi este sarbatoare in cartier: oamenii ies la ferestre sa vada cum este spalat asfaltul.

Sa se spele zi de zi, cum se spala pe alta bulevarde! Intrebati-i pe dansii, ca vin la doua saptamani sa ne ia gunoiu’...

Acum, de alegeri?  Din cauza alegerilor? Automat ca din cauza alegerilor
”, se revolta altul.

In aceasta colonie a saracilor in care e stransa parca toata mizeria lumii, doi copii se joaca la doua palme de gunoiul care musteste pe caldaram! Alti doi pusti se joaca efectiv in mormanele de deseuri, printre seringi folosite de drogati si de gunoaie de tot felul. Mai incolo, altii agonizeaza purtati in lumea viselor cu substante interzise.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fara speranta, fara orizont, aceasta-i viata oamenilor din Ferentari.

Nu ratati sambata,, de la ora 20:00, la „Asta-i Romania”, un reportaj care nu te poate lasa indiferent! ##VIDEO157878##

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.