Echipa Stirilor Kanal D A SALVAT un om de la MOARTE!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:48

E mare lucru sa fi om in zilele noastre. Colegul nostru Daniel Nicolaina n-a ezitat nicio clipa cand a vazut ca barbatul din fata lui e pe cale sa faca un gest extrem. A facut tot ce i-a stat in putere sa impiedice nenorocirea.

Cum a ajuns un barbat in toata firea sa fie atat de disperat? Halucinanta poveste l-a facut pe bietul om sa nu vada alta solutie decit gestul extrem.

Dar echipa stirilor Kanal D a actionat instant pentru a impiedica tragedia. Si a continuat sa-l ajute pe om. Am vrut sa aflam exact care este situatia in comuna Ciolpani, locul despre care vorbea barbatul gata sa recurga la un gest extrem.

Omul ne-a povestit de-a fir a par ce l-a impins catre marginea prapastiei.

Disperarea barbatului nu este singulara. Ramane de vazut insa daca pe islazul satului muntele de gunoaie va creste si daca oamenii care reclama o potentiala ilegalitate vor avea in continuare aceeasi soarta!
##VIDEO84599##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.