Echipa Stirilor Kanal D, ATACATA!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:46

Chiar nu le pasa ca puteau rani echipa Kanal D sau pe oricare dintre trecatori?

Sa nu mai vorbim despre pericolul la care a fost expusa intreaga zona peninsulara a Constantei. Oricand putea sari in aer. Priviti, de pilda, cum, la cativa metri distanta, trece o femeie cu trei copii.

Enervat ca l-am luat la intrebari, dupa ce un zgomot asurzitor urmat de un miros intepator de gaze a fost cat pe ce sa provoace o nenorocire, barbatul din imagine s-a repezit la camera de filmat.

Ca sa fie cat mai convingator si sa ne inlature de acolo, a inceput sa treaca la amenintari.

De aceleasi amenintari am avut parte si cativa pasi mai incolo. Am vrut sa aflam cine a rupt teava de gaze si am incercat sa aflam de la acesti muncitori, se pare, martori la intreaga scena. Iata cum ne-au raspuns.

Cei doi luau pranzul chiar langa teava care sufla gaze.
Daca altii abia mai aveau cum sa respire, pe muncitori nu lipsa aerului i-a suparat asa de tare, ci ca i-am deranjat in timpul mesei. Sau poate ca faptul ca au fost prinsi cu sticla de bere langa ei, i-a scos atat de mult din minti?

Priviti-l bine pe acest individ. Chiar nu s-au gandit ce-ar fi putut pati cameramanul ori corespondentul daca bucata uriasa de lemn i-ar fi lovit? Chiar era nevoie de asemenea iesiri?

Speriati de mirosul de gaze, oamenii au iesit la geamuri si si-au varsat naduful.
De parca n-ar fi fost de-ajuns, in zona au aparut mai multi curiosi care au privit intreaga desfasurare ca pe un spectacol. Absorbiti de ce se intampla, au uitat ca au tigarile aprinse.

In vreme ce angajatii de la gaze se chinuiau sa repare problema, misterul lui Dorel, spargatorul de conducte, a fost rezolvat. Se pare ca firma a lucrat la ochi, si nu in baza unui proiect, dupa cum sustine chiar unul dintre muncitori.

##VIDEO84294##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”