Echipaj de poliție, atacat cu pietre și cu un topor de către un bărbat din Dolj. Bărbatul avea un ordin de protecție provizoriu

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 sep 2023, 06:10

Echipaj de poliție, atacat cu pietre și cu un topor de către un bărbat din Dolj. Bărbatul avea un ordin de protecție provizoriu

Sursa: pexels

Un echipaj de poliție a fost atacat, de către un bărbat din Dolj, cu pietre și cu un topor. Oamenii legii au încercat să îl oprească și au tras un foc de avertisment.

Un bărbat din Dolj, în vârstă de 48 de ani, a atacat un echipaj de poliție. Agresorul avea pe numele său un ordin de protecție provizoriu, după ce a agresat un membru al familiei.

Un bărbat din Dolj a atacat un echipaj de poliție cu pietre și cu un topor

Bărbatul de 48 de ani este din județul Dolj, comuna Bulzești.

Luni, 5 decembrie, acesta și-ar fi bătut soția, în mijlocul drumului, motiv pentru care s-a ales cu un ordin de protecție provizoriu. Salvatorul femeii a fost un localnic ce, văzând cele întâmplate, a sunat imediat la 112.

„Poliţiştii s-au deplasat la Centrul Medical de Permanenţă Bulzeşti, unde femeia de 39 de ani fusese transportată, împreună cu fiul acesteia de 19 ani, ocazie cu care s-a stabilit că în cursul aceleiaşi zile, cei doi ar fi fost agresaţi fizic de bărbat”, a transmis ISP Dolj.

Citește și: Cetățenii din Indonezia protestează după ce parlamentul a aprobat legea care interzice relațiile intime în afara căsătoriei

Mai mult decât atât, reprezentanții poliției au mai declarat că bărbatul nu a vrut să părăsească locuința și a început să amenințe membrii echipajului, după care a trecut direct la fapte și a aruncat după ei cu pietre și cu un topor, dar și cu o țeavă metalică.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar polițiștii au tras imediat un foc de avertisment și au cerut ca echipajul Serviciului pentru Acțiuni Speciale să intervină.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Bărbatul a fost imobilizat

Citește și: „Îl omori pentru așa ceva?”. Un bărbat de 29 de ani a fost ucis, deoarece a ținut ușa de lift unor femei

şi condus la sediul Secţiei de Poliţie pentru cercetări. În urma probatoriului administrat, în noaptea de 05/06 decembrie, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, a dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, a mai transmis IPJ Dolj.

În urma celor întâmplate, agresorul s-a ales cu o arestare preventivă de 30 de zile din partea Judecătoriei Craiova.

După ce a lovit autospeciala poliției, un șofer și-a continuat drumul liniștit

Un șofer din Dâmbovița nu a oprit la semnalele polițiștilor, a lovit autospeciala acestora și, apoi, și-a continuat drumul liniștit. În încercarea de a-l opri, polițiștii au tras mai multe focuri de armă.

Citește și: Un bărbat a reușit să jefuiască 23.000 de euro de la o femeie naivă din Suceava. Minciuna hoțului este de neimaginat

Incidentul a avut loc ieri, 6 decembrie, în jurul orei 23:00. Bărbatul a fost urmărit, conform IPJ Dâmbovița, de către polițiștii din cadrul Secției 5 de Poliție Rurală Voinești, dar și de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște.

Șoferul a fost urmărit în localitatea Gemenea și a continuat să meargă spre Pucioasa.