EchipamenteSaloane.ro – investitie de peste 1.000.000 euro in ultimii 2 ani in industria de barbering si coafor

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 05 sep 2022, 10:00

In ultimii 10 ani, industria de beauty a cunoscut o dezvoltare continua, martor fiind numarul tot mai mare de saloanelor de infrumusetare si barber shop-uri.

Daca in trecut saloanele de infrumusetare erau frecventate in cea mai mare parte de femei, asistam la o crestere semnificativa a nevoilor barbatilor de a se ingriji si constientizarea faptului ca frecventarea unui barber shop va duce la cresterea stimei de sine odata cu o tusoare in trend si o barba perfect aranjata.

EchipamenteSaloane.ro este o companie cu experienta de peste 18 ani in industria beauty atat pe plan national cat si pe plan international, fiind printre cei mai puternici jucatori din piata din acest domeniu.

Ce gasim pe EchipamenteSaloane.ro?

Raspunsul este simplu: mobilier pentru saloane de infrumusetare, echipamente si consumabile pentru barber shop si centre SPA, pe scurt, tot ce este necesar pentru mobilarea completa a salonului.

In plus, primesti consultanta gratuita in alegerea mobilierului de catre personal specializat, astfel incat salonul sau barber shop-ul tau sa arate impecabil.

EchipamenteSaloane.ro ofera solutia completa pentru saloane de infrumusetare si barber shop, prin varietatea portofoliului de produse:

  • scaune de coafor,
  • scaune de frizerie,
  • posturi de lucru coafor si frizerie,
  • unitati de spalat,
  • fotolii de pedichiura simple / spa,
  • masini de tuns si contur
  • aparatura profesionala si SPA,

Toate acestea de la mari producatori cu traditie in domeniu:

  • ALPEDA Turcia producator de mobilier pentru saloane de înfrumusețare și barber shop din 1978,
  • ARTERO Spania cu expertiza din 1909 in producerea de ustensile profesionale pentru par (foarfeci, masini de tuns, masini de contur etc),
  • ARTISTIQUE Olanda producator din 1995 de produse profesionale pentru ingrijirea parului,

Si asta nu este tot. Mobilarea unui salon de infrumusetare sau a unui barber shop nu se rezuma doar la a gasi mobilerul perfect ca si design. Acesta este doar primul pas ce atrage dupa el urmatoarele intrebari:

  1. Ce se intampla insa cand primesti mobilierul?
  2. Cine se ocupa de instalarea lui?
  3. Apelezi la o firma specializata in montaj?
  4. Cum alegi aceasta firma de montaj?
  5. De unde sti ca totul va fi montat exact asa cum trebuie?

Pentru a te scapa de aceste griji, EchipamenteSaloane.ro ofera inclusiv montarea mobilierului pentru ca totul sa fie perfect!

Parteneriatele solide, calitatea premium a produselor si serviciilor oferite au facut ca EchipamenteSaloane.ro sa devina principalul furnizor de mobilier si ustensile pentru saloanele de infrumusetare si barber shop-uri din Romania. EchipamenteSaloane.ro este printre putinele companii care ofera garantie de pana la 5 ani, fapt ce ofera un plus de incredere consumatorului! Mereu cu un pas inainte si investitii constante, din dorinta de a minimiza timpul de asteptare al clientilor, a fost creata o baza logistica pe o suprafata de 500 mp, de unde se livreaza comenzile atat cu flota proprie de masini cat si cu parteneri externi.

Cu totii avem vise si asteptari referitoare la cum ne dorim sa arate salonul sau barber shop-ul nostru. Creionam cu ochii mintii un anume design si coloram in diverse nuante, iar visul devine palpabil cand se intersecteaza cu realitatea.

Experienta vizualului si tactilului sunt determinante in alegerea unei scafe, a unui scaun de frizerie sau a unui scaun de coafor. Posturile de lucru de frizerie si posturile de lucru de coafor trebuie sa se incadreze perfect si sa fie in armonie cu scaunele alese. Pentru ca a inteles importanta acestor aspecte, EchipamenteSaloane.ro a deschis 3 showroom-uri in principalele orase, respectiv BUCURESTI, CLUJ si IASI, unde a expus cele mai indragite piese de mobilier, masini de tuns, fotolii si canapele de asteptare.

Si pentru ca prezenta la diverse evenimente si expunerea publica este “un must have”, EchipamenteSaloane.ro va participa la 2 evenimente importante in industria de beauty:

  • TheHairFestival
  • CosmeticsBeautyHair!

EchipamenteSaloane.ro va fi prezent ca si partener oficial la TheHairFestival, ce va avea loc pe 8 septembrie 2022, eveniment initiat și manageriat de CATALIN LUNGU și DOVE PALMER, doi specialisti de talie mondiala in industria de beauty, împreună cu cei mai apreciați artiști și educatori ai comunității de beauty profesionale din România, ce vor împărtăși din experiența și expertiza lor profesională cu publicul larg, prin sesiuni demonstrative, ce vor inspira și motiva comunitatea de profesioniști prezenți la acest eveniment. EchipamenteSaloane.ro pregateste participantilor la TheHairFestival o surpriza de proportii! Stralucirea si rafinamentul evenimentului vor fi completate cu un premiu oferit de EchipamenteSaloane.ro constand in o scafa Basic Wash produsa de Alpeda, un brand de renume internationala, cu traditie din 1978, prezent in marile saloane de infrumusetare si barber shop-uri din intreaga lume.

CosmeticsBeautyHair, va avea loc in perioada 22-25 septembrie 2022 la Romexpo, iar EchipamenteSaloane.ro va participa cu un stand de 50mp, unde vizitatorii sunt asteptati cu multe surprize si oferte.

Asa ca nu rata cele mai asteptate evenimente din industria de beauty ale anului!

Iti doresti sa deschizi un salon de infrumusetare sau un barber shop? Sau doar doresti o scafa, o receptie, o canapea asteptare,un scaun pentru coafor sau un post de lucru pentru frizerie? Sau poate doar o masina de tuns sau shaver? EchipamenteSaloane.ro este locul perfect unde poti gasi mobilier de calitate premium pentru salon sau barber shop!

Traditie, viziune, stil, design, unicitate, calitate sunt elementele esentiale ale succesului, pe care EchipamenteSaloane.ro impreuna cu partenerii sai le promoveaza si le sustin, astfel incat sa poata oferi experiente unice.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.