Echipele de salvare fac EFORTURI SUPRAOMENESTI pentru a gasi posibili supravietuitori in urma accidentului aviatic din Taipei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 03:40

Cel putin 12 oameni si-au pierdut viata in aceasta dimineata, in urma unui accident aviatic in Taiwan.

Aeronava avea 58 de persoane la bord si abia decolase din Taipei cand s-a intamplat tragedia. Aparatul de zbor s-a prabusit in apele unui rau din apropierea aeroportului iar echipele de salvare fac eforturi supranaturale sa ii salveze pe oamenii de la bord.

Imaginile socante cu prabusirea aparatului de zbor au fost surpinse de camerele video montate la bordurile masinilor. Totul s-a intamplat in aceasta dimineata. La scurt timp dupa ce avionul a decolat de pe aeroportul din Taipei, cotrolorii de trafic aerian au pierdut legatura cu aparatul de zbor.

Cateva minute mai tarziu, deasupra uneia dintre soselele circulate din oras a aparut o imagine terifianta.

Avionul abia a reusit sa treaca, la foarte mica inaltime, peste cladirile aflate in stanga podului. Imediat dupa aceea a pierdut brusc in inaltime. S-a inclinat intr-o parte si s-a apropiat cu viteza de soseaua circulata. In timpul caderii a lovit un taxi, apoi si-a distrus in totalitate aripa stanga, zdrobind-o pur si simplu de marginea podului.
Avionul s-a oprit in apele reci ale raului, de unde echipele de salvare s-au straduit ore in sir sa scoata victimele.

##VIDEO131875##

La bordul aeronavei se aflau 53 de pasageri si 5 membri ai echipajului. Din primele informatii, 12 oameni si-au pierdut viata in urma impactului violent, in timp ce despre soarta altor 30 nu se stie nimic pana in prezent. Pentru ca aeronava este pe jumatate scufundata in apa, salvatorii au fost nevoiti sa taie fuselajul pentru a putea ajunge la victimele aflate in interior.


Pana acum, cateva dintre persoane, printre care si un copil, au scapat, ca prin minune, din ghearele mortii. 16 persoane au fost ranite in urma prabusirii si au fost spitalizate, dar, acum, principala problema a salvatorilor este sa gaseasca cele 30 de persoane despre a caror soarta inca nu se stie nimic. In vara anului trecut, un avion care apartinea aceleiasi companii aeriene s-a prabusit in zona arhipelagului Penghu din cauza conditiilor meteo nefavorabile.
In acea zi, 48 de oameni si-au pierdut viata.

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.