Eclipsă de lună pe 5 mai 2023: Cum ne influențează acest eveniment astronomic? Horoscop pentru toate zodiile

Author: Cristina Mocanu

Află ce îți rezervă astrele în prima lună de primăvară, dar și cum te afectează eclipsa de lună de pe 5 mai.

Sursa: pixabay.com

Află ce îți rezervă astrele în prima lună de primăvară, dar și cum te afectează eclipsa de lună de pe 5 mai.

Consultă horoscopul lunar pentru luna mai 2023 și află cum te influențează eclipsa de lună de pe 5 mai. Ce le rezervă astrele acestor zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Ce îți rezervă astrele pentru luna mai 2023?

Pe data de 5 mai are loc Eclipsa de Lună care influențează mai mult sau mai puțin majoritatea zodiilor.

Cum se comportă aceastea în ultima lună de primăvară?

Horoscop mai 2023 – Berbec

Nativii acestei zodii trebuie să profite din plin de orice oportunitate care îi iese în cale. Luna mai va aduce o mulțime de surprize pentru tine și îți va oferi, totodată, șansa de a o lua de la capăt.

Eclipsa de lună de pe 5 mai influențează Berbecul din punct de vedere emotional.

Este posibil să simți, mai mult decât oricând, nevoia de apropiere emoțională de persoana iubită, spre surprinderea ta și, poate, chiar a persoanei iubite.

Ești una dintre cele mai norocoase zodii și în plan financiar, unde vei descoperi noi surse de venit.

Citește și: Horoscop chinezesc vineri, 28 aprilie 2023: Cele mai puternice zodii. Luptă pentru ceea ce li se cuvine în ziua Dragonului de Foc

Horoscop mai 2023 – Taur

Luna mai este luna ta, așa că cel mai probabil toată atenția va fi concentrată asupra acțiunilor tale. 

Unele întârzieri și obstacole la locul de muncă pot provoca momente de anxietate. S-ar putea să aveți griji inutile și insomnie. 

Totuși vei reuși să creezi legături indestructibile cu persoane importante în această lună. Nu va lipsi nici cel mai mic detaliu din viața ta personală, ceea ce te va împinge către un nivel maxim de fericire.

Norocul se va revărsa asupra ta în cea de-a doua parte a lunii, astfel că ai șansa să restabilești echilibrul, dar și să faci schimbări majore în viața ta.

Vei trăi momente intense, care te afecteaza în mod direct.

Aspectele legate de viața amoroasă îți oferă încredere și te vor ajuta să mergi înainte, iar dacă sunteți singur, luna aceasta veți trece cu siguranță de cealaltă parte a barierei.

Vei trece într-o fază nouă a vieții începând cu luna mai.

Horoscop mai 2023 – Gemeni

În luna mai ai decis să scoți din viața ta orice pare că îți poate pune bețe în roate sau ceea ce te ține pe loc. Luna mai este una intensă pentru tine. În fiecare zi, aștepți cu nerăbdare să petreci timp de calitate cu partenerul. Din interacțiunile pe care le ai cu el, tu de fapt îți iei toată energia psihică.

Te gândești tot mai mult la modalitățile prin care poți evolua în plan personal și profesional, așa că cel mai bine ar fi să profiți cu tot curajul de oportunitățile care apar în viața ta.

Ar fi bine să te mai și odihnești în această perioadă. Să ieși cu partenerul de cuplu în aer liber, la un film sau un spectacol. Uneori weekend-ul este și pentru un somn bine meritat.

Horoscop mai 2023 – Rac

Dacă în luna aprilie ai fost destul de confuz cu privire la relația de cuplu, în mai devine mai clar ce ar trebui să faci pentru ca problemele dintre tine și partener să se rezolve.

Din 17 mai viața ta începe din nou cu piciorul drept datorită influenței bune a lui Jupiter în Taur. 

Te vei deschide către alte perspective care îți vor permite să-ți exploatezi talentele, abilitățile și experiența. Experiența de care dai dovadă își va spune cuvântul și te vei trezi că trăiești într-o altă dimensiune.

Oamenii îndrăgostiți ar trebui să fie atenți la relația lor și să fie comunicativi și expresivi.

Dacă ești singur și îți face cu ochiul o anumită persoană nu ezita, spune-i tot ceea ce simți și vei avea parte de o surpriză plăcută.

Dacă totuși ești într-o relație, ar fi bine să iei inițiativa și să îi spui partenerului că este timpul să treceți la o nouă etapă în relația de cuplu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Horoscop mai 2023 – Leu

Luna aceasta va fi extrem de bună pentru carieră și finanțe. Trebuie doar să-ți ții egoul în frâu și să fii prietenos la locul de muncă. Nu te baza prea mult pe colegii tăi și învață să te descurci și singur.

Dacă simți că este ceva ce ar trebui schimbat, fă un pas înapoi și analizează totul. Sunt proiecte pe care simți că le-ai abandonat și pe care nu le mai poți relua de unde le-ai lăsat acum ceva timp. 

Datorită localizării lui Venus, vei putea anticipa câștiguri financiare care te vor ajuta să faci achiziții pe care ți le doreai.

În viața de cuplu totul merge minunat, mai ales dacă știi să mai lași și de la tine. Încearcă să nu mai flirtrezi cu alte personae de sex opus, decât dacă nu te afli într-o relație, altfel riști ca partenerul să se enerveze și să te trezești singur.

Horoscop mai 2023 – Fecioară

Luna Mai 2023, este o lună cu noroc pentru nativii Fecioare. Munca din greu pe care ai depus-o va da rezultatele așteptate. Uneori vei avea o dispoziție bună, alteori te vei simți ca un leu în cușcă, nervos, agitat și fără chef să interacționezi cu cei din jurul tău.

Pe plan personal vei dobândi stabilitatea mult dorită, chiar dacă pe alocuri vei mai lua câteva decizii greșite. Este posibil să suporți costuri financiare considerabile atunci când achiziționezi un apartament nou, dar ți le asumi întru totul. În plan emoțional, starea ta este una așezată și împlinită.

Atenție la sterile de anxietate care îți dau bătăi de cap în ultima perioadă, poate ar fi cazul să apelezi la un specialist ca situația să nu se agraveze.

Horoscop mai 2023 – Balanță

Confruntările, tensiunea acumulată și lipsa de timp petrecut alături de partener v-au adus într-un punct critic. Poate că a venit timpul să luați o pauză, să trageți aer în piept și să vă gândiți ce este bine pentru voi.

Poate că vacanța din perioada următoare vă va ajuta să vă încărcați bateriile așa cum meritiați de ceva vreme. Anumite energii pozitive vor intra și în casa ta, fiind împrumutate din Gemeni și Leu. Acestea te vor ajuta să vezi că poți mai mult decât îți imaginezi.

Din punct de vedere al sănătății totul decurge bine, dar câteva ore de somn în plus nu i-ar strica nimănui. Mai lasă-i și pe alții să muncească, tu ia o pauză!

Horoscop mai 2023 – Scorpion

Pentru voi, nativii Scorpion, apar noi oportunități financiare. Astrele spun că trebuie să rămâi fidel obiceiurilor tale de a cheltui, fără să te uiți la cum procedează ceilalți. Ai grijă la tendința de a evita să dai curs propriilor emoții. Chiar dacă acestea te pot conduce spre zone de dezechilibru, tot ele îți oferă autenticitate. 

O să îți fie destul de dificil să duci la bun sfârșit toate planurile de afacer i, iar stresul își va face simțită prezența.

Sănătatea va fi bună, dar începutul lunii îți poate aduce dureri de cap și insomnii.

Relația de cuplu nu este una tocmai roz și ai nevoie de spațiu și de timp să te gândești la viitorul tău, așa că oferă-ți o perioadă în care să rămâi tu cu tine și atât.

Citește și: Horoscop 2023: Zodiile care primesc o mărire de salariu la începutul verii

Horoscop mai 2023 – Săgetător

Luna mai este foarte promițătoare pentru nativii din Săgetător. Anunță promovări la locul de muncă și bani mai mulți. Dorințele legate de carieră vor fi împlinite. 

Capacitatea de a face lucrurile într-o manieră creativă te ajută să ieși din orice impas în care te vei afla.

Orice îți propui în această lună vei reuși să duci la bun sfârșit. Cariera merge strună, iar oportunitățile vin către tine ca un magnet. Îți poți face planuri de vacanță cu partenerul de cuplu, poate într-o localitate îndepărtată, o zonă exotică care să vă ajute să vă mențineți pasiunea.

Atenție la durerile de articulații, poate ar fi bine să consultați un medic.

Horoscop mai 2023 – Capricorn

Începi o nouă carieră sau poate o nouă relație. Orice îți propui să faci, tot ce este nou, va merge mai bine decât credeai. Poate că unele schimbări care se petrec în viața ta se întâmplă cu un anumit scop, așa că nu are rost să îți bați capul. Trăiește momentul și asta este tot ce contează.

Atunci când alegi să vorbești despre ceea ce simți, asumă-ți emoțiile și faptul că nimeni nu le va înțelege cu adevărat.

Orice moment tensionat va putea fi depășit cu calm. Riscurile pe care până acum le anticipai în plan personal, acum vor veni ca un magnet fără însă a le vizualiza înainte.

Ar fi cazul să începi să te revezi cu prieteni vechi, să petreceți mai mult timp împreună și o sa constați că aceste momente te va ajuta să te relaxezi.  Ceea ce îți oferă Jupiter în Taur luna aceasta este în concordanță cu principiile și valorile tale.

Horoscop mai 2023 – Vărsător

Deși progresul tău este lent cu Jupiter în Berbec, profiți de oportunități și nu te descurajezi în fața eșecurilor. Chiar dacă ai o perioadă agitată, stresată, o sa vezi că toate lucrurile se vor așeza treptat. În această lună, este posibil să aveți parte de un pic de haos în relațiile dumneavoastră. Vă adorați partenerul, dar aveți deseori tendința să exagerați și riscați să creați tensiuni între voi.

Ar fi bine să încercați să fiți mai deschiși și să comunicați cu calm. Partenerul vă este alături în orice situație, tocmai de aceea uneori ar fi bine să îl mai suprindeți cu o îmbrățișare sau cu o vorbă bună.

Încearcă să petreci mai mult timp în natură, relaxează-te și comunică cu familia și cu cei dragi.

Uneori, viața îți poate oferi suprize plăcute atunci când te aștepți mai puțin.

Horoscop mai 2023 – Pești

Această lună este ideală pentru a cunoaște oameni noi și pentru a îți consolida relațiile actuale. Datorită farmecului tău natural, vei atrage atenția celorlalți, care se vor simți în siguranță alături de tine. De asemenea, ai o capacitate uimitoare de compasiune, așa că vei fi un sprijin pentru toți cei care vor avea nevoie. 

Datorită energiilor liniștitoare și binevoitoare ale Taurului și Racului, relațiile sociale se vor îmbunătăți. Unii oameni care s-au detașat la un moment dat de tine, se pot întoarce neașteptat în viața ta. Nativii Pești își pot îmbunătăți acum relațiile sociale. După o lungă perioadă în care s-au simțit anxioși și nu au simțit nevoia de a împărtăși problemele, din 17 mai lucrurile se vor schimba și pentru ei. Ai știut dintotdeauna că te-ai născut sub o stea norocoasă. Ideea aceasta îți călăuzește mereu pașii și te îndreaptă cu siguranță și hotărâre spre îndeplinirea obiectivelor pe care le-ai proiectat.

Dacă există cineva care te atrage, ar fi bine să nu renunți și să încerci să găsești alte mijloace de comunicare.

Sursă: elle.ro

 

Taguri: