ECOGRAFIA care face incojurul Internetului: Uite ce facea cu degetele bebelusul din burta unei mamici!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 sep 2020, 13:20

Ecografiile facute bebelusilor inca nenascuti sunt intotdeauna un motiv de suspans pentru viitorii parinti.

Insa toate motivele de ingrijorare pe care le-au simtit viitorii parinti, Ed si Dee Parson, au disparut cand si-au vazut bebelusul care avea 20 de saptamani la momentul respectiv. Micutul facea cu degetele semnul V simbolizand victoria, acesta fiind asociat cu Winston Churchill si mai tarziu, cu insemnul pacii mondiale.


Si medicul care a realizat ecografia a ramas uluit, spunandu-le viitorilor parinti ca nu a mai vazut pana acum asa ceva! "Este uimitor sa vezi o imagine atat de incarcata din punct de vedere simbolistic intr-o lume plina de atatea framantari", a declarat
sotul femeii.

Viitoarea mamica a mai spus ca era foarte preocupata de starea micutului deoarece, recent, a trecut prin cateva emotii puternice, negative, din cauza unui deces. Insa, se pare, nu a avut motive sa se ingrijoreze. Cuplul se gandeste acum sa isi boteze copilul Winston daca va fi baiat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: