ECOGRAFIA ULUITOARE a unui BEBELUS din lume: Ce FACEA micutul in burta mamicii. Parintii lui au fost de-a dreptul SOCATI!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 02 oct 2020, 01:50

Nu le-a venit sa creada ca nd si-au vazut pentru prima data bebelusul la ecografie. GESTUL micutului i-a lasat fara grai si pe medici.

EL e cel mai ZAMBARET BEBELUS din lume! Micutul zambea chiar si in pantecele mamei. IMAGINI care te vor EMOTIONA pana la lacrimi. Bebelusul din imagine a inceput sa zambeasca inca din burtica mamei sale si de atunci nu s-a mai oprit din a face acest lucru.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

Cu

zambetul pana la urechi, fotografia de mai jos in infatiseaza pe micutul Leo mai fericit ca niciodata in mediul si in lumea lui. Parintii lui cred ca e cel mai fericit copil din moment ce de atunci nici nu a mai incetat vreo secunda sa zambeasca. Imaginea a fost facuta prima data pe cand avea 31 de saptamani si totul s-a vazut la ecografie. Mama lui, in varsta de 24 de ani si partenerul ei de viata sunt uluiti de ipostaza in care a fost surprins fiul lor. 
"Asta a fost doar inceputul, de atunci zambeste mereu, chiar si acum dupa ce l-am nascut, zambeste si in somn..."

 

Taguri: