Economie de vara! Zeci de pensionari s-au mutat la munte, in rulote si corturi

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:25

Vine vara, bine le pare! Asa si-au zeci de pensionari care s-au mutat cu purcel si catel in Varatec!

Pana la toamna nici ca mai vor sa auda de traiul la bloc. Mergem in resedinta de vara a domnului Cezar. Este din Vaslui, insa in acest sezon  va locui in judetul Neamt.

In mijlocul naturii, in inima muntilor domnul Cezar se simte in largul lui. Asa ca ne arata cu mandrie locuinta sa estivala. Din bucataria improvizata, domnul Cezar ne invita in rulota unde doarme cu sotia sa.



Domnul Cezar si-a achizitionat rulota in urma cu cinci ani. L-a costat 2.500 de euro, insa investitia a meritat pe deplin. Din casa de vacanta pe roti nu lipseste nimic din confortul unei locuinte  normale. Si sotia domnului Cezar este foarte incantata de viata in natura.Nu departe de rulota domnului cezar, o alta familie s-a mutat la munte.

Si domnul Apostol din Piatra-Neamt s-a mutat de doua  saptamani la Varatec, pe malul raului.
Nu-i lipseste nimic din confortul unui apartament de bloc si, in plus, are parte de aer curat tot timpul.

Daca domnul Apostol se lauda cu rulota sa, o alta familie din Iasi se lauda ca sta confortabil la cort. In acest fel, vremea poate sa fie cat de capricioasa vrea, nimic nu-i sperie pe cei care au ales sa-si petreaca toata vara in mijlocul padurii.

Ei vor ramane aici pana la toamna.

##VIDEO117749##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.