Eda Ece, frumoasa Yildiz, din “Pretul fericirii”, prietena animalutelor fara stapan

Autor: Oana Picerea

“Am tot timpul la mine mancare pentru animale, le hranesc si le dau apa, si apelez la un medic veterinar in caz de urgente”

Eda Ece, frumoasa actrita care o interpreteaza pe Yildiz, personajul principal feminin din “Pretul fericirii”, difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00, la Kanal D, are mari probleme cu animalutul ei de companie.

Actrita, care in urma cu sapte ani l-a adoptat pe Pluto, prietenul ei patruped, rasa Pomeranian, le-a impartasit fanilor sai, prin intermediul conturilor de socializare, greutatile prin care a trecut animalutul ei de companie.

“Pluto are acum 7 ani! Avea 1,5 ani cand drumurile  noastre s-au intersectat. El a trecut printr-o multime de boli, am apelat la o sumedenie de medici veterinari… dar ne-am facut bine  J. Bine ca existi Pluto! Esti <copilul> meu, fii mereu sanatos, dragul meu cu inima buna”,  a marturisit Eda.  

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai mult, frumoasa actrita are un sfat pentru fanii sai.

“Dragii mei, adoptati animale. Eu am adoptat doua animalute acasa, pisica mea, pe care am adoptat-o prin intermediul unui coleg, si el mare iubitor de animale, si pe dragul meu Pluto. Sunt mandra sa spun ca am grija si de animale fara stapan, de pe strada. Am tot timpul la mine mancare pentru animale, le hranesc si le dau apa, si apelez la un medic veterinar in caz de urgente.

Va spun, dragii mei, sa ajuti la nevoie este o mare bucurie a sufletului. In felul acesta salvam foarte multe animale”, le-a transmis actrita fanilor sai, prin intermediul social media.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.