Edi Iordănescu e noul selecționer al României! Ce a spus la prezentarea oficială, alături de Burleanu și Stoichiță

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 25 ian 2022, 17:33

Edi Iordănescu, alături de Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu, la prezentarea oficială

Sursa: captura video FRF.tv

Edi Iordănescu a fost prezentat ca selecționer al naționalei de fotbal a României, într-o conferință de presă alături de Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu.

Fostul antrenor al FCSB, Edi Iordănescu, e noul selecționer al României. Edi Iordănescu a fost prezentat oficial, într-o conferință de presă.

"Am lăsat totul în plan secund, latura financiară aproape că nu a contat. Am participat la discuțiile cu domnul Stoichiță, cu domnul Burleanu cu dorința de a se materializa (n.r.: de a deveni selecționer al României).

Când vine vorba de valul tânăr de antrenori, sunt unul dintre reprezentanții ei.

Am avut o experiență și în străinătate, mă consider pregătit.

Este vorba despre o clauză de reziliere, dar nu aș dori să intru în detalii, poate domnul președinte Răzvan Burleanu vă poate oferi mai multe detalii", a declarat Edi Iordănescu în conferința de presă susținută cu șeful Comisiei Tehnice de la FRF, Mihai Stoichiță, și cu președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Citeste si: Mirel Rădoi pleacă de la națională după ce România a ratat calificarea la Campionatul Mondial! "E ultima mea conferință ca selecționer"

Edi Iordănescu e noul selecționer al României! A fost prezentat!

La conferința de presă de prezentare oficială a noului selecționer al României, Edi Iordănescu a precizat că s-a sfătuit cu tatăl său, celebrul Anghel Iordănescu, și că nu este prima oară când se sfătuiește cu acesta. 

Totodată, Edi Iordănescu a negat că numirea lui ar veni ca urmare a unei susțineri politice.

La conferința de presă, Edi Iordănescu a fost întrebat despre Ianis Hagi, care a suferit o accidentare gravă și nu va mai juca în acest sezon competițional.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Din păcate da, sunt la curent cu această veste (n.r.: că Ianis Hagi s-a operat și nu va mai juca în acest sezon), o veste proastă pentru el și pentru noi toți. O să vorbesc cu el în următoarea perioadă.

Cu siguranță că ne va afecta, trebuie să fim alături de el și trebuie să avem răbdare cu el după aceea.

Din păcate, se întâmplă și astfel de lucruri în fotbal și, în cazul lui, a fost vorba de mult ghinion", a declarat Edi Iordănescu.

Noul selecționer al României, Edi Iordănescu, și-a prezentat viziunea în conferința de presă. El a precizat că, pentru el, va prima întotdeauna rezultatul.

"Tot timpul va prima rezultatul. Nu știu dacă sunteți de acord, dar tot timpul va conta în primul rând rezultatul.

Ne dorim să avem rezultate cât mai bune pe un fond cât mai bun pentru noi", a precizat Edi Iordănescu.

Noul selecționer al României a precizat că își propune ca România să se claseze pe primul loc în Liga Națiunilor.

Edi Iordănescu a fost ultima oară antrenorul FCSB, formație de care s-a despărțit în urma unui conflict cu finanțatorul echipei, Gigi Becali.

Citeste si: Cine va fi noul selecționer al României? 3 nume mari, pe lista FRF! Care sunt acestea

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.