Edilii vor sa ridice Rasnovul la rang de statiune! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:56

Asta au crezut probabil si edilii Rasnovului, atunci cand au solicitat Ministerul Turismului sa le includa orasul in randul statiunilor tursitice.

Nu ar fi niciun motiv pentru care turistul, fie el roman sau strain sa nu vina aici. Am plecat si noi la pas prin oras sa vedem cu ce se mandresc rasnovenii. Chiar de la soseaua principala ne-a lovit un iz puternic de gunoi.

Continuam drumul catre cetatea construita pe la 1200. Vrem sa vedem si noi cu ochii nostri ceea ce au vazut cei 200 de mii de turisti, care i-au trecut pragul anul trecut.


Desi este vineri turisti sunt, semn ca interes exista. Dezamagirea este insa pe masura curiozitatii cu care ajung aici. Mai mult de cateva ziduri in ruina nu au ce sa vada.

Cetatea este impanzita cu comercianti care vand fel de fel de obiecte mai mult sau mai putin legate de istoria cetatii si a Rasnovului. Ne intoarcem in oras unde localnicii par prietenosi la prima vedere.
Incercam sa aflam de la ei ce altceva mai putem vedea in Rasnov.

Daca ne-am pune in pielea unui turist de rand un lucru ar fi sigur- odata ajunsi aici, nu mai avem de ce sa ne intoarcem si nici sa recomandam altcuiva sa viziteze viitoarea statiune Rasnov!!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.