Ediția specială “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, dedicată sărbătorii Crăciunului, urmărită de peste un milion de fani

Author: Diana Tilă

Antonia, un copil în vârstă de 10 ani, a fost desemnată câștigătoarea ediției și a intrat în posesia premiului de 8300 de lei

Ediția specială a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, în care copiii au pus stăpânire pe platoul îndrăgitei emisiuni cu și despre vocabular, i-a ținut pe români în fața micilor ecrane, la Kanal D.

Citește și: Vineri seară, Kanal D a fost lider de audienţă cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la nivel Naţional

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ediția specială “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, dedicată sărbătorii Crăciunului, urmărită de peste un milion de fani

Conform datelor furnizate de Kantar Media, ediția de vineri, 23 decembrie, care a adunat în platoul emisiunii cinci copii stăpâni pe vocabularul lor și foarte dornici să deslușească “enigmele” lui Dan Negru, a fost urmărită de peste 1.2 milioane de fani în minutul de aur.

Ediția de colecție “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, dedicată Sărbătorii de Crăciun, a fost urmărită de o medie de aproape 800.000

de telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. Minutul de aur, atins la 22:33, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste 1.2 milioane de fani (1.278.000).

Citește și: Kanal D a obţinut două premii importante, aseară, la Gala Premiilor TV Mania!

Câștigătoarea ediției de vineri “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a fost Antonia-Maria Ușurelu-Rădulescu, elevă în clasa a III-a, din Râmnicu-Vâlcea, care și-a adjudecat suma de 8300 de lei, într-un joc al minții antrenant.

Și ceilalți concurenți au avut parte de surprize inedite aduse în dar de Moș Crăciun, fiecare dintre aceștia intrând în posesia unui premiu de 1000 de lei.