Editie exploziva, in aceasta seara, de la ora 20:00, la “Roata Norocului”,

Author: Ana Dinu
Actualizat: 10 feb 2022, 19:37
Foto(4)

“E nevoie de o voce puternica in tara asta!”

Cel mai iubit show concurs, “Roata Norocului”, vine in aceasta seara, de la ora 20:00, in fata fanilor cu o editie incendiara, la Kanal D. Ana Maria Barnoschi il surprinde pe Bursucu, aparand intr-o ipostaza inedita; vrea sa fie “protestatara”. Bursucu cere explicatii pentru aceasta atitudine neobisnuita, dar este <oprit> de frumoasa lui colega de emisiune.

“Lasa-ma, Bursucule, ca nu se mai poate (…) E nevoie de o voce puternica in tara asta! E nevoie  de o femeie puternica (…)”,  spune Ana-Maria Barnoschi, etalandu-si tinuta.

Mihai Ghita si Florentina Opris, indragitele vedete Kanal D, sunt invitatii editiei din aceasta seara, cei doi bucurandu-se de sansa oferita pentru a ajuta o familie aflata in dificultate. 

“Sunt in cea mai buna forma si vreau sa castig tot ce se poate castiga!”, spune Florentina Opris, inainte de “start”. 

Runda intai se deruleaza cu repeziciune, si tot asa <zboara> punctele, premiile si trairile paroxistice ale participantilor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Adriana Ramona, concurenta a acestei editii, pare sa fie <sigura> pe sansa ei, dar seara este lunga, iar surprizele nu vor intarzia sa apara. Nelipsite, ca de fiecare data la “Roata Norocului” vor fi numeroasele premii puse la bataie: electronice si electrocasnice, o masina nou nouta si 10.000

de lei, alaturi de foarte multa distractie. 

Motivele de bucurie, dar si emotiile de a pierde totul intr-o secunda se tin lant in aceasta seara, la “Roata Norocului”, asadar nu ratati o experienta plina de umor, veselie, adrenalina, in aceasta seara de la ora 20:00, la Kanal D!