Ediție specială de 1 Decembrie "Jocul cuvintelor cu Dan Negru"

Author: Oana Picerea

Ediție specială de 1 Decembrie "Jocul cuvintelor cu Dan Negru"

Sursa: Kanal D

Maria Cârneci, Marcel Pavel, CRBL, Matilda Pascal Cojocărița și Constantin Enceanu vor fi invitații lui Dan Negru în cel mai iubit quiz show din România, de Ziua Națională

De 1 decembrie, la Kanal D,  emisiunea "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" le aduce telespectatorilor o ediție  cu totul aparte, plină de surprize și momente memorabile. Matilda Pascal Cojocărița, Maria Cârneci, Constantin Enceanu, CRBL și Marcel Pavel se alătură prezentatorului emisiunii, Dan Negru, pentru a da viață unei ediții de colecție a  quiz show-ului, în care cuvintele au greutate și sunt, ca de obicei, adevărate vedete.

               "Se fac doi ani de când limba română e vedeta audiențelor în televiziunea din România, prin <Jocul Cuvintelor>. Asta i-am spune noi, României: că ne facem treaba zi de zi. Despre asta e iubirea de România: fiecare să-și facă treaba cum trebuie”,  a declarat Dan Negru.

Vedetele invitate în emisiune nu își vor testa nu doar cunoștințele în ceea ce privește vocabularul limbii române și, ci și agilitatea în a manevra cuvintele.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Nu ratați o ediție specială, de 1 Decembrie, a emisiunii "Jocul cuvintelor cu Dan Negru", la Kanal D, de la ora 23:00!